Анализирай с Красимир Куртев

Мисли красиво – Лайф коучинг

Мисли красиво – Лайф коучинг

Мисли красиво-Лайф коучинг, е публикация за нови мисловни модели, етюди на правилното мислене. Всяка мисъл е проекция на друга мисъл и така мислите се струпват една върху друга. Тогава настъпва точката на кипене или хаос в мисленето.

 

Преоткрий свободата на твоето мислене!

Коя е причината за да попадне някой в този капан от мисли? Защото има ситуации, които хората наричат проблеми. Това състояние на обърканост предизвиква страх – Дали мога да се справя? Или – Ако не мога да се справя? Това е мисловен модел, който аз наричам „Окото на бурята“. Вашият страх ви поставя във външният край на тази буря-центрофугата. Така започва едно безмилостно въртене, един кръговрат от объркани мисли. Има алтернатива, вие трябва да поставите проблемът в самото Око на бурята. Това се нарича навлизате в същността на проблемът.

Открийте вашето красиво Аз!

В такива моменти е необходим режисьор, който да ви съдейства чрез различни мисловни модели. Защото мислите не трябва се поставят една върху друга. Режисьорът ще ви помогне да поставите вашите мисли една след друга, това е правилната посока към мисловният ред. Този ваш режисьор се нарича Life Coach. И ако ми позволите това бих могъл да бъда аз.

Консултант по Щастие!

Всеки човек разполага с необходимите ресурси да постигне своите цели. Като Режисьор – Life Coach, аз не давам прогнози, аз ще ви предоставя мисловен параклис в заедно ще анализираме, докато откриете вашето красиво АЗ. Аз вярвам, че оценката която давате сами на себе си ще определи успеха ви във всяка сфера на животът. За това първо трябва да се научите да се самооценявате (да оценявате високо себе си). Когато високо оцените всеки ваш опит по пътя към решаването на житейските „провали“, вие ще придобиете увереност в себе си. По този начин вече няма да се критикувате за своите грешки.

Пълен емоционален контрол!

Аз бих могъл да ви помогна да дефинирате целите си в личен и професионален план както и да изградите собствена стратегия за постигането на тези цели. Амбициите на живота са индивидуални, те са свързани с това което да ви накара да се чувствате спокойни и удовлетворени. Това е което предава смисъл на живота ви. Крайната цел, пълен емоционален контрол.

Онлайн изповед

Консултации се извършват чрез скайп или емайл. Първа сесия безплатна. Ще прочета внимателно написаното от вас, споделените мисли относно даден проблем. Аз също така ще ги анализирам и след което заедно ще открием решението. И аз ви моля да не забравяте, че Ние сме това, което мислим. Мисли красиво!

Skype: ezominerali e-male: mr.kurtev@gmail.com

Теми #консултант по щастие #Лайф коучинг #мисловни модели #проблеми #твоето мислене