Минерали и Кристали

Минерали и кристали за плодовитост

Минерали и кристали за плодовитост

Минерали и кристалите помощници за бъдещи майки

Минерали и кристали за плодовитост? Много писма получавам, дали има минерали и кристали за зачатие, плодовитост и бременност.

 
Дългогодишният ми труд в холистичната медицина с минерали и кристали  даде много ефективни резултати. Кристалите  за плодовитостта трябва да бъдат използвани като „комплимент“ – хармонизатор,  не и като заместител на редовните медицински грижи и консултации.
 
 
В работата си с кристалните  енергии през годините установих, че има определени житейски ситуации, в които минерали и кристали са в полза на бременните или бъдещи  родилки.
.
 
 
Има много начини за работа с минерали и кристали за зачатие и бременност.
Кристалите вибрират с определени вибрационни честоти и определени хора приемат тези импулси, тоест се получава синхрон на точните честоти.   Древните методи използвани като литотерапия и до днес имат уникални постижения.  
 
 
Един от многото методи ще ви го представя. Правите си торбичка от ленено платно и поставяте в нея (без да се допират един в друг) следните минерали и кристали: нефрит или жадеит, лунен камък, розов кварц и унакит.
 
 
Нефритът  подпомага значително зачатието.  Лунният камък още от древността носи повелята си – „Лечебният камък за всяка жена“се нарича като “жена изцелителна камък”, традиционно се използва от жените за  изцеление и балансиране на женските хормони и цикли.  Розовият кварц – Бонбонената баня за сърцето засилва възможността за зачатие.  Унакитът  е чудесен камък  за хармонизиране и балансиране на репродуктивната система, също така е чудесен помощник  за здравословна бременност.
 
Какво е необходимо да направите?
 
По време на почивка поставете камъните в кръг на коремната област или над яйчниците в продължение на 10-15 минути на ден или може да ги задържите, докато медитирате. Опитайте се да визуализирате бебето вътре във вас – създайте визуален ембрион.  Моделът мисъл – форма работи перфектно,  уверявам ви. Може също така да тази торбичка  в джоба, сутиен, в чантата ви или под възглавница, докато спите, така ще имате постоянен поток от фини енергии чрез вибрациите на съответните камъни.
Поставете нефрита в дланите си, Розовия  кварц до сърцето, Лунният камък на яйчниците и Унакита в краката или върху сакралната кост. Правете този метод за по 10-15 минути ежедневно.
 

 

Какво трябва да направите да започнете този метод?
 
1.       Да проверите има ли радиационни елементи в закупените от вас камъни;
2.      Камъните да бъдат осъразмерени  спрямо кутрето на лявата ръка, ханш и гръдна обиколка. Това изчисление може да го извърши само специалист! ;
3.       Камъните да се очистят много добре, като избягвате поставянето им в морска сол;
4.       Да се обърнете към синхронизатор, който да настрои вашите кристали спрямо менталното тяло;
5.       Да се консултирате с лекар, към кои химични съставки имате евентуално алергии;
 
 

Има още стотици методи за зачатие и бременност, но нека това  бъде първи урок за вас!Продължението ще прочетете в –   КОЛАН ОТ КРИСТАЛИЗА БРЕМЕННОСТ

 

Източник   – Магията на камъните

Теми #бременност #зачатие #кристалните енергии #минерали и кристали #Минерали и кристали за плодовитост #холистичната медицина