Анализирай с Красимир Куртев

Маниакалната депресия се лекува с кристали

Маниакалната  депресия се лекува с кристали

Маниакалната депресия се лекува с кристали – Поведенията на хора страдащи от Биполярно разстройство варират от едната до другата крайност, в двата края на спектъра: най-високите върхове и най-ниските – дъното.

Маниакалната депресия се лекува и чрез кристали

 

 Някои симптоми:

– Трудност с взаимоотношенията у дома, на работа или училище
– „Напомпано“ самочувствие
– Съществена липса на самочувствие
– Лоша преценка
– Агресивно поведение
– Бърза реч
– Рисково поведение
– Възбуда или (пре) възбуда от най-малкото
– Продължителни периоди на тъга или безнадеждност
– Чувство на безпокойство или паника
– Затруднена концентрация, или лесно се разсейване
– Умора, безсъние или проблеми със съня
– Експлузивно поведение

Алтернативната медицина предлага много добри начини за излизане от това състояние – биполярно разстройство. Билколечение, Аромотерапия, Акупунктура, Лечение с минерали и кристали.

Има храни, които до известна степен влошават Биполярното разстройство. Страдащите трябва да избягват кофеин, храни с високо съдържание на мазнини, високо съдържание на сол, банани, шампанско, червено вино, сок от грейпфрут, ферментирало сирене, черен дроб, и соев сос.

Билките могат да бъдат много полезни. Тези билки включват Кава Кава, пасифлора, лавандула, лайка, жълт кантарион, Валериана, Синя Върбинка, Коча трева, и Канела, мога да назова още десетки билки в зависимост от степента на състоянието. Изброените по горе билки -растения могат да бъдат взети под формата на чай, капсули, или в течна форма като екстракт – тинктури, и да се приемат през целият ден. Разбира се по определен начин на прием чрез индивидуални рецепти. Маниакалната депресия се лекува и чрез кристали.

В тази публикация ще обърна внимание на едни от най-прилаганите камъни в литотерапията.

Лепидолит е златният стандарт от кристалите при биполярно разстройство (маниакална депресия), тъй като този камък балансира ума и емоциите. Елемента Литий (Li)е в основата за лечение на психо травми, лепиоолитът съдържа литий. Друг камък от литиевата група е Кунцит (кунзит). Също така двойката на не-литиеви камъни, които най-често се използват в кристало лечението и метафизиката за биполярно разстройство са Хематит и Аметрин.

Има много на минерали и кристали, които могат да бъдат използвани при лечението двуполюсното разстройство като Чароит, Ларимар, Сугилит, Аметист и Оливин. Тези кристали и камъни са идеални за това състояние – биполярно разстройство и могат да бъдат поставени директно върху Аджна чакра, която е разположена между веждите.

Не би следвало да се забравя, че заземяването влияе изключително добре при депресиите, за това препоръчвам следните кристалите : Черен турмалин, Оникс, Обсидиан, Хематит, Опушен кварц, и Магнетитът. Тези камъни могат да бъдат положени навсякъде от долната част на краката до гениталите, или около тялото в различни форми на решетка.

Кристалите могат да се прилагат директно към Шестата чакра, в легнало положение (за около 15-30 минути)или да се изготвят еликсири-структурирани води и тинктури.

Във втората група за лечение на маниакалните депресивни състояния препоръчвам следните камъни: Хелиотроп, син Топаз, Карнеол, Целестит, Хиастолит, Хризопрас, Флуорит, Родохрозит, Родонит, Содалит, Тектит , Тигрово око, Турмалин, Опализирано дърво, Ахат,Унакит.

Разбира се един камък не би могъл да въздейства благоприятно при биполярното разстройство, прави се схема от минерали и кристали, която има феноменално въздействие и дава уникални резултати.

За повече информация: 0897 339585 и 0887 392139 – Красимир Куртев doctor honoris causa

Забележка: Преди да предприемете, каквото и да е било само лечение се консултирайте с личният си лекар!

Теми #биполярно разстройство #лечение с кристали #маниакална депресия #минерали и кристали