Анализирай с Красимир Куртев

МАГИЯТА И НЕЙНИТЕ СИМПТОМИ

МАГИЯТА И НЕЙНИТЕ СИМПТОМИ

Магия е умишлено насочване на енергия

Магията и нейните симптоми. Като окултен и езотеричен консултант съм длъжен да публикувам всяка една изява в тези области. Разбира се с по голямата част от публикуваното аз не бих се съгласил и това е въпрос на гледна точка. От друга страна е полезно да бъдат разгледат от всеки ъгъл евентуалните симптоми при Агресивна Негативна Атака или така познатата магия. – Красимир Куртев.

„Магията е вид влияние с цел да се постигне даден ефект. Магия е умишлено насочване на енергия към енергийното тяло на човек чрез ритуали или други техники с цел да се постигнат промени в състоянието му или да се накара да извърши нещо .Тъй като енергията е носител и на информация, има магове които могат да закодират информация или определена цел по тяхно желание в енергия, да се насочи и да се настани в енергийното тяло на жертвата и от там и в подсъзнанието-съзнанието и живота на обекта.

Красимир Куртев – A priori Doctor Honoris Causa, псевдоним Алеф. Старши научен сътрудник към сътрудник – изследовател в регионалната „Лаборатория по мулти-медиаторика, радиестезична и климатогенна диагностика, езотерична минералология и кристалография и ръководител на медиаторна сакрална група град Пловдив към Н.И.У.М.Ф. при МАСФЕН, Европейски съюз. Ръководител в за южната част на Република България.
Контакти:0897 33 95 85, 0887 39 21 39

Магията може да бъде за болест, за смърт,за любов ,да се накара да извърши нещо или др. Технологията на магиите е свързана с познаване на поведението на елементарните частици и квантовата физика, но не е задължително да сте квантов физик за да знаете някой ритуал, магия може да се прави почти от абсолютно всеки. Целта на една магия може да се постигне и с друг вид влияния не само по окултен път а и с директни като:психологически, НЛП и други методи за манипулация.

Симптоми на магията

При направено окултно влияние може да получите следните симптоми:

Подуване на ходилата и глезените. Подуване и оток в долната част на краката , както и схващане на прасците или пръстите на краката. Препоръчва се постене.

Натрапчиви мисли и липса на контрол над мисловния поток. При наличие на магия за болест или смърт се получават почти постоянни натрапчиви мисли или страх от смърт, болест, предчувствия че някой близък ще пострада,мисли че живота е безсмислен, отчаяние,желание за смърт и самонараняване ,само саботиране и подобни. Ако магията е за любов мислите са към определен човек, който преди не сте харесвали или имали интерес към него и изведнъж ви се промени отношението и представата за него без причина. Решение-разходки сред природата,спокойствие и почивка.

Нервност, напрежение, агресия и кавги-усеща се повишена раздразнителност от дребни неща и изнервеност,липса на концентрация,напрежение в тялото и мускулатурата,схващания.Агресивност без особена причина към близки,колеги,членове на семейството, от там и чести кавги и скандали.Решение-почивка, забавление, любов.

Странни звуци- сенки, гласове при по тежки случаи на омагьосване може да се забелязват силуети /предимно с периферното зрение/ тъмни петна, шумове и гласове, чувство че някой ви вика по име. Изпитва се чувство, че сякаш на моменти не сте вие, раздвоеност. Тези симптоми често се бъркат със шизофрения или психическо разстройство, ако сте посетили психолог или психиатър. Чести смени на поведението от еуфория до тъга и депресивност. Препоръчва се консултация със специалист.

Чувство за болест и преумора-усещате се че сте болни, с липса на енергия, хронична умора и отпадналост, но при посещение на лекар не се открива никакво заболяване и всички изследвания са ви в нормите, а симптомите са на лице. Главоболие и бодежи в сърцето. Решение -Почивка и природа.

Шумове в ушите-пищене и шум в ушите,често се съпровожда с главоболие ,натрапчиви мисли,притеснения ,страхове и забързан мисловен поток. При такъв проблем може да се сложи парче от восъчна свещ в ухото за около 10-15 минути след което да се изгори и шумовете намаляват.

Промяна в модела на държание, желания към пороци и извратеност-рязка и безпричинна промяна в принципите и приоритетите, подтикване към пороци и извратени мисли и желания. Препоръчва се консултация със специалист.

Сърбеж и изсъхване на кожата-усещат се предимно нощем. Може да се ползва хидратиращ крем или лосион,както и осолена вода.

Сън-трудно заспиване,неспокоен сън ,често събуждане и кошмари.Препоръчва се билков чай с мед преди лягане или чаша вино.“

**Сайтът не носи отговорност за съдържанието. Бяха извършени доста редакции относно правопис и други небивалици. Източник: ТУК

Тест за наличието на Магии

Теми #магия #негативна енергия #симптоми на магията