Магии

Магии грозят потребителите чрез Фейсбук

Магии грозят потребителите чрез Фейсбук

Магии грозят потребителите на социалните мрежи

Магии грозят потребителите чрез Фейсбук, тази социална мрежа се превръща все повече в мишена за наивни жертви. Това отчитат социологическите проучвания поръчани от световните асоциации по езотерика. България е една от най-засегнатите страни, твърди професор Милтън от Association for the Study of Esotericism.

След проведеният семинар на 19-22 юни 2014 година, реших да проверя състоянието на българските потребители като цяло в социалните мрежи. Оказа се, че наистина магии грозят много български потребители. Всяко публикуване на собствени снимки, рождени данни и точни имена се превръщат в благоприятна почва за някои хора, които поръчват или извършват магии.

Уважаеми читателю, тази публикация няма за цел стресиране, само едно предупреждение да бъдете по бдителни в социалната мрежа на Фейсбук. Разбира се, че ще сведа и аргументи:

 

„Много са ми странни хората в този Фейсбук. Току що един човек ме махна от листата си с приятели,защото не му казах коя година съм родена. Искал да ми гледа на някакъв тест на Джуна, и защото не му дадох информация за рождената си дата ми каза,че съм била човек с МАСКА и щял да ме блокира. Всеки човек сам си преценя каква информация ще даде за себе си на останалите.Това,че не желая да си дам личните данни,не означава,че съм човек с маска,пък и от къде да знам с каква цел ги иска,то си е и опасно…“

Това е публично поставен пост във Фейсбук, за който нося отговорност спрямо истинността му.

 

Най-често срещаното е познатото „Лимонено проклятие“. За което са необходими освен заложените консумативи, пирони, черни свещи, прегорено олио и други, имена и снимка но жертвата за магия. Този черен ритуал се извършва лесно в седем стъпки, след което се Визуализира гняв и съответното проклятие.

Друг вид магия чрез социалната мрежа на Фейсбук е „Огнения пентаграм“. При този жесток метод се използват заклинания директно върху снимката на даден човек. Отново се визуализира негативна емоция придружена с дълъг заклинателен ритуал, ето част от него:
„…Очите ти изсъхват побелели, за теб последна е нощта…“. Един от жестоките методи на магията към определен потребител.

Сред зловещите атаки с магии се откроява и „Инвокация на Сет“. Тук също имаме наличие на снимка или сигнализирано име на жертвата, червен молив, ножче за бръснене, две черни свещи и необходима музика. Следва инвокация на злите сили или на някое божество, свързвано с гнева, яростта, в случая инвокация на Сет.

 

Позорното „Пилешко сушено“ е една от най-срещаните магии, която се прилага в социалните мрежи. Върху името и снимката на жертвата се поставят смачкани пилешки кости. И отново изричане на демонични слова („Чуите ме сега ! Гневни кости, костен прах пълни с гняв и отмъщение)в продължение на седем дни. Следва „почивка“ от три денонощия и ритуалът се повтаря.

Следващото въздействие в социалната мрежа на Фейсбук е „Проклятието на трите болки“. Прилагани средства са свещ и снимка на жертвата. Свещта се накланя над снимката, за да може восъкът да капе върху снимката. Докато той капе, се визуализират рани, които восъкът прогаря в кожата на жертвата и как самата жертва се гърчи.

Докато се прави това се повтаря следното 3 пъти определен ритуал на келтски език, но съвременните магьосници използват най-вече английски език – „ As I do this candle spell, I bring my enemy three nights of hell make him feel the strongest pain“ и продължава съпроводено още три дълги изказа. Това проклятие е изключително коварно и въздействието ме идва след три дни.

„Злото идва в полунощ“, това е още един заклинателен метод, използвайки снимки и имена. Това е често срещан спиритуален вид магия възникнал в Източна Англия. И отново имаме визуализиране от страна на извършителят, който проектира черни мисли в представите си за измъчване от страхове,болки и безсъние към жертвата – потребител от социалната мрежа.

Най-популярното заклинание изразено чрез магии си остава нашенското, така познатата „Заупокойна молитва“, която бе засечена и въпреки това продължават да се четат такива молитви в храмовете без да се изисква лична карта на поръчителят.

Не са редки случаите с вграждане на имена и рождени данни закодирани в псалмите.

За повече информация: Красимир Куртев – 0897 339585 и 0887 392139

 

Нямам намерение да описвам още неприятни и стресиращи ритуали за магии, списъкът е доста дълъг. Мнозина от вас не вярват на такива окултни неща, това е тяхно свещено право, право което аз зачитам. Случайно или не, ще прецените вие самите, ако нямаше такива, защо има Киприянови молитви тогава, които се четат в църквите? Отговор на този въпрос предоставям на вас самите.

Имайте предвид, че социалните мрежи не са изповедалня или личен дневник в който може да поставите хиляди свои снимки, координати и прочие.

* В тази публикация не са поставени целите заклинания, а изречение – две, забележете, които са публикувани на стените на някои потребители. Може би сте забелязали в публикацията отстрани „за повече информация“, тоест в случай, че се появи такова послания нека пишат хората за да се спре с тези неприятни набези в социалната мрежа.

Бъдете бдителни и се пазете, постарайте се да публикувате по малко лични снимки и данни за себе си.

Магия наречена Завист – Блокиране, изчистване и защита

Теми #facebook #жертвата за магия #имена #красимир куртев #лични данни #магии грозят #магия #най-популярното заклинание #потребителите #рождени данни #снимки #социални мрежи #фейсбук #черни ритуали #чрез фейсбук