Анализирай с Красимир Куртев

Лош късмет или кармична присъда

Лош късмет или кармична присъда

Лошият късмет  е  вследствие на натрупани  грешки  в сегашното ни битие както и предишни животи.  На тази тема ще се спра малко по долу в публикацията.

„Утре ще се избавите от лошия късмет и ще забогатеете…“

Позволете ми първо да ви обърна внимание на примамливата формула „Jinx Repellent Magic Formula“ от Ерик Мослей, който отправя  следното послание: „Предлагам Магически метод за печелене на много пари и премахване на лошия късмет. Утре ще се избавите от лошия късмет и ще забогатеете - ефект, гарантиран от специалистите по езотерика“. Изводите предоставям на вас, драги читатели…

Лош късмет – На какво се дължи?

Живеем във все по материализиран  и динамичен свят, тази динамика ни отвежда все по често към допускане на грешки.  Всяко пилеене и разхищаване на парите носи след себе си присъдата -Лош късмет.

Както вече написах – Лошият късмет  е  вследствие на натрупани  грешки.  Този куп от „грехове“  се е реализирал във времето, било то от предни инкарнации или сегашен живот. Човек е подложен на много изкушения преди всичко материални и това води до необратими процеси на по късен етап, бедност, провал или меко казано – Лош късмет.  И все пак всеки ще си зададе въпросът – На какво се дължи това, на зла орисия или?

Ще се опитам да ви го обясня метафорично чрез моята гледна точка на езотерик. Когато човек допусне грешка/и според херметичните закони (божите повели) същият е извършил престъпление в духовен аспект. От което следва да излежи своята присъда – катарзис. Съгрешилият е вече арестант. Присъдата е издадена от божествените сили – висшите енергии и човека попада в затвора – кармичен такъв.

Разпиляването и присъдата

Примерно присъдата е да излежи (да осъзнае и докаже осъзнаването) десет земни години. Езотерикът  се явява негов помощник, ала без да извършва окултни прийоми, а чрез различни духовни методи. Съответно прилагайки инструментариум, който не е в разрез с вселенските закони. Езотерика следва да бъде Херменевтик, дълбоко запознат с тайните.

Основната цел на езотерика е подпеченият му  да бъде хармонизиран до онази степен в която да се интегрира в синхронният енергиен поток.  Тогава се стига до реабилитиране – опрощение: „Признах греха си пред Теб и беззаконието си не скрих.Казах: Ще изповядам на Господа престъпленията си; и Ти прости вината на греха ми. (Села.)“ – Псалми 32:5. Съответно следва помилване или намаляване на присъдата от десет на една година примерно.

Има люде, които по рождение са си бедни, ала това не е лош късмет или зла орисия, а карма. Именно това състояние е обект на езотерично вмешателство с идеята да се превъзмогне малко от малко поне. Както казва Метерлинк: „Ето, идат мили и любезни щастия, те ще ни напътят…“

Вкратце лошият късмет е изпитание: „Никакво изпитание не ви е постигнало освен това, което може да носи човек; обаче, Бог е верен, Който няма да ви остави да бъдете изпитани повече, отколкото ви е силата, но заедно с изпитанието ще даде и изходен път, така щото да можете да го издържите.“ – 1 Коринтяни 10:13.

И когато пиша за „привличане на късмет“ имам предвид по-горе описаното, а именно хармонизиране.  Няма единна формула за фактора късмет, защото всеки един от нас е индивидуалност: „Един е блясъкът на слънцето, друг е блясъкът на луната и друг [отличителен] е блясъкът на звездите; а и звезда от звезда се различава по блясък.” – 1 Коринтяни 15:41.

В заключение, пазете се от облачни призиви за бързи пари, защото идат тежки дни…

Теми #а карма #божествените сили - висшите енергии #Лош късмет - На какво се дължи? #предни инкарнации #това не е лош късмет или зла орисия