Анализирай с Красимир Куртев

КЪДЕ СЪМ АЗ?

КЪДЕ СЪМ АЗ?

Къде Съм Аз? Ще бъда кратък, в отговора на въпроса, въпрос за който с лекота могат да се напишат да не казвам хиляда страници ,но 999 страници спокойно.
Преди да представя поредната публикация написана на скрит език бих си позволил едно кратко експозе публикувано във Фейсбук. Гениалният открива, къде е той, опитва се на милиарди хора да отправи божественото послание на въпросът

КЪДЕ СЪМ АЗ? – МИСТИКА НАРЕЧЕНА ВАН ГОГ

„Нужно е да прогледнем. Да отворим очи и уши и точно в този момент да видим невидимото. Красотата. Съвършенството.
Точно както Ван Гог го е видял в един най-обикновен стол. Стол, чиято картина сега струва 25 милиона.
Някои хора гледат, но не са тук, за да видят. Пътешестват някъде из безвремието. Други са тук и сега и виждат красотата и божественото във всичко около тях…
Бъди от другите. Бъди тук. Сега. Огледай се. Свържи нещата едно с друго. Просто отвори очи. Погледни навътре и ще видиш красотата. Тя винаги е тук. Тя винаги е с теб.“

Ще допълня – Има хора, които гледат, но не виждат, има хора, които виждат, но не мислят…Всъщност осъзнаваме ли вече, че сме хора или просто машини за консумация?

КЪДЕ СЪМ ВСЪЩНОСТ АЗ?

И преди да погледна Себе си ….Къде Съм Аз? Ще цитирам един от моите учители ,Rudolf Steiner казва:

„В знанията и познанията равенство няма и не може да има“

Да, това казва Rudolf Steiner и Аз вярвам в това което казва ,не защо му вярвам „сляпо“ а защото ,днес Аз седя и наблюдавам Себе си и си говоря Сам,сам със Съществото моето Съзнание Което Съм
И въпроса към Съществото което Съм ,Аз въпрос задавам..Аз къде Съм …според това което казва Rudolf Steiner…
И разбира се Аз получих отговор на този въпрос…

Ти днес си по средата между ,Безкрайните Интелигенти Същества ,същества които днес са пред Теб(и някои от тях са били някога хора на земята)същества които са отговорни за Вас хората,Земята и Живота на Земята,но,не само това…. ,тези Интелигенти  Същества са в Космоса Безкраен на Различни нива, знания и познания като всяко едно Същество израснало ,помага на това Същество което го следва в своя си път безкраен в строежа на безкрайни светове ,звезди и планети в Космоса на Безкрая.
Да, Ти си по Средата…..а тези които са от друга Ти лява страна са хората на Земята…..голямата маса хора , днес хората които също носят всеки един Съзнание е също на различни нива,знания и познания.

Разликата между хората открили в Себе си …Себе си …..и хора все още не познаващи Себе си ,заблудени от собствения си мозък е съществена и това е…..на Земята хората не познаващи Себе си според нивото на което са ,отново повтарям е съществена…..тези хора които са „пораснали“(богати на пари,хора с дипломи,разни водачи ,политически,религиозни и духовни…и т.н.)според заблудата на собствения си мозък, тези хора Експлоатират и Потискат всеки един който е под тях,и така без да подозират всеки един отнема Свободата на този до него или нея,и затова днес хората на земята ,не са и Свободни….всеки който отнема Свободата на другия,отнема собствената си Свобода.

Ето това е отговора…за теб, Ти който Сега ме питаш!

Ти си по Средата и затова Ти,постоянно,всеки ден и миг Получаваш Знания ,от Нас ,но Ти също Ние го Виждаме това ,всеки ден и миг Даваш тези Знания на тези които се доближават до Теб.
Но ,продължава Съществото да Ми говори: -Ти трябва да знаеш ,днес Ти не си Сам,тези които Дават и Получават,Получават и Дават,стават все повече и повече ,и ще стават все повече,до този ден ,когато закона на Земята се замени със закона на Вселената,а този Закон гласи.
„ПО СИЛНИЯ ПОДАВА РЪКА ,НА ПО СЛАБИЯ.

МИНАЛО И БЪДЕЩЕ – ВРЕМЕТО

Много хора казват включително Айнщайн и Аз, ние казваме….минало и бъдеще не съществува всичко е Сега
Какво означава това?
На този въпрос, ще отговоря възможно най кратко, просто защото, по този въпрос може да се пише и говори безкрайно…..
Минало и бъдеще не съществува просто, защото този момент Сега Ти Сънуваш …а сънят няма минало и бъдеще. .сънят е Сега….
Дали разбираш или не Сега какво пиша за мен това няма никакво значение….
За мен е от значение един ден да се събудиш и сътвориш Съм Мечта….сън който аз днес контролирам и създавам точно в този момент Сега….
И затова за мен време не съществува всичко е било , Е, и ще бъде – СЕГА

Автор: Valves Erossoph

Снимка: „Обувки“ от Ван Гог

Теми #бъдеще #Ван Гог #времето #въпрос #Красотата #къде съм аз #минало #невидимото #Планетарни идеи #Съвършенството #философия