Анализирай с Красимир Куртев

Красимир Куртев за новата си програма ФАКТОР

Красимир Куртев за новата си програма ФАКТОР

Това е иновационна индивидуална програма за синхрон на човешкото тяло и дух. ФАКТ преди всичко залага на свойствата и действията на минерали и кристали.  ФАКТ се базира на енергийният концентриран баланс извлечен от естествените камъни – дар от Природата.  Индивидуалната схема на ФАКТ има за цел да завиши виталността ви чрез изключително селектирани висококачествени минерали и кристали. Абревиатурата на Ф.А.К.Т e – Феерична Алтернативна Кристална Терапия.

Какво предлага новата Хармонизираща програма ФАКТ?

Хармонизираща програма ФАКТ действа на ниво Психогенетично (пре)програмиране (възстановяване)на баланса и функционира според принципа на био резонансът. В тази програма се включва прилагане на  коригиращи естествени камъни, които са структурирани да премахнат депресивни състояния, да елиминират негативни мисли, да балансират  вибрациите на чакрите, да редуцират (намалят) притока на външни енергийни вмешателства и други патогенни фактори, които постепенно ще елиминират навлезлите негативните психогинетични енергийно-информационни вируси във вас.

Да водите сами своята ежедневна профилактика на ендокринната система (чакрите) за да се чувствате енергични и жизнени. Преди всичко да ви защити от вредните енергийни облъчвания като – „Не ми върви“, „Нямам късмет“, „Самотата ме поглъща“, „Нямам достатъчно пари“ или „Тъгувам, защото ме напусна“ и други заразяващи негативни мисли и ситуации.

Как действа ФАКТ?

Целта на ФАКТ е да (пре)откриете себе си, да се чувствате комфортно, да придобиете удовлетворение от живота и вашата аура да излъчва благополучие.

 

За повече информация относно програма ФАКТОР:

0897 339585, 0887 392139 – Красимир Куртев

 

Какво представляват негативните психогинетични енергийно-информационни вируси?

Това са интериорите от емоции, начин на мислене, изговаряне на определени изрази и думи, външни вмешателства, непрофесионални окултни намеси, раздяла, тъга, завист, лицемерие, злоба, агресия, интригантство, клюки и още, и още.

Често интериорът на енергийно-информационното пространство говори за неговия обитател, за характера, навиците и начина му на живот. И обратно, проявата на определени качества у човека оформя съответното поле около него и на мястото, където живее или се намира. Например егоизмът, себелюбието, самодостатъчността, личната изгода, проявяващи се като апатия, мързел и депресия, създават съответното енергийно-информационно пространство. Това поле вибрира в резонанс със стопанина си и започва да самогенерира неговите качества – на човека му харесва обстановката, в която живее.

Негативната енергия блокира основните енергийни центрове (чакрите) и меридианите, свързващи го с 13-те зодиакални съзвездия и с целия Космос. Например, за да работи нормално, панкреасът трябва да се подхранва от всичките 13 зодиакални знака (за сравнение – на черния дроб му е достатъчен един от тях). Затова при лечението на диабет  трябва да се изплатят кармичните дългове и да се възстанови енергийното захранване от всичките знаци, което е твърде сложно.

Блокирането на чакрите и меридианите нарушава нормалното енергийно захранване на психичната и нервната система, което неизбежно се отразява отрицателно върху целия организъм (енергиен глад). Този дисбаланс се записва на фини нива в хиперсвръхфокалните структури на душата, духа, монадата или свръхмонадата (в зависимост от степента на развитие на индивида) и във вълновите матрици на ДНК в хромозомите на всяка клетка от организма (вълнов геном). Той се предава генетично като вродени и наследствени болести (хемофилия, туберкулоза, психични болести, церебрална парализа, предразположеност към рак и други) или като негативни енергийно-информационни програми (наркомания, алкохолизъм, други пагубни страсти, склонност към агресия, насилие, жестокост и т. н.).

Поради нарушения в енергийно-информационните матрици на съзнанието първоначално се образува енергийният скелет на болестта – системата от прекъснати енергийни връзки на фино ниво. Това води до блокиране на енергийния поток към различните органи и дисбаланс в енергийно-информационните им матрици, след което в резултат на физическо равнище възниква заболяване. Ето някои фактори, които обуславят последствията от негативните психогинетични енергийно-информационни вируси:

  • Раздялата води до нарушаване дейността на белите дробове и заболяване на дебелото черво.
  • Проклятията като изрази подобен на този: „Ръцете ти да изсъхнат” водят до аномалии с човешките крайници.
  • Завистта води до бронхиална астма, пневмония или туберкулоза.
  • Мислите за изневяра водят до диабет и нарушение на хормоналната дейност.
  • “Лошите очи“ (уроки) водят до апатия, мързел, депресия, синдром на хроничната преумора и т.н.
  • Стресът води до заболяване на бъбреците и сърдечната дейност.

Могат да бъдат изброени още стотици последствия породени от  негативните психогинетични енергийно-информационни вируси.

Художникът Марк Куин пише: „Ти се опитваш да водиш хората след себе си, но житейският ти път е самотен, апатичен и непроходим като дълбока тъмна гора без път и пътека. Твоята съдба е вечна борба за оцеляване. В сивия ти самотен живот рядко проблясва светлина на общия нещастен фон от неуспехи, семейни бъркотии и изневери.”

Ето защо необходимостта от Хармонизираща програма ФАКТ е Факт!

В тази публикация са включени фрагменти от „Веселенските Матрици 2“

Теми #баланс #минерали и кристали #програма #синхорн #фактор #хармонизация