Анализирай с Красимир Куртев

Какво не трябва да правим с чакрите

Какво не трябва да правим с чакрите

Да полагаш чакра камъни върху лист откопирал определена снимка или рисунка е равносилно да поставиш таблетка медикамент върху лист хартия и да очакваш да отмине болката…Такова безумно писания прочетох в няколко сайта като напътствие.

 

      Чакра камъни – Енергия

Всеки знае или почти всеки, че естествените камъни имат свойството да съхраняват информация. Когато поставите даден кристал или минерал върху написано или предмет, камъкът запечатва информацията веднага.

При наличието на чакра камъни поставянето им върху схема изразена чрез указателна рисунка на чакрите е повече от глупаво. Чакра камъните ще запечатат рисунката и няма да прехвърлят жизнената енергия върху вашите чакри.

Чакрите не могат да пропускат достатъчно количество енергия в тялото и човек се чувства отпаднал и небалансиран. Тъй като всяка чакра е свързана с органите до които е разположена, при увреждане на чакрите се разболяват съответните органи. Причините за появата на болести в организма са нарушаването на енергийния баланс и блокирането на енергийния поток.

Настъпва заболяване първо на енергийно, а след това и на физическо ниво. Доказано е, че заболяванията преди да се проявят на физическо ниво, първо възникват в някое от енергийните тела (най-често в менталното или в емоционалното тяло) и след известно време се проявяват върху физическото тяло.

Когато чакрите ви са замърсени, губите връзка с естествените си психични способности, които по начало са заложени във всеки от нас. Важно е чакрите да са отворени за да увеличат  енергийния поток.

При тревоги, заболявания, вътрешни и външни намеси дадена чакра или чакри се замърсяват, смаляват или подуват повече от необходимото, което от своя страна води до изтощение или заболяване без видима причина. Затова е необходимо ежедневно да се полагат грижи за правилното функциониране на енергийните центрове.

Моля ви, не си правете експерименти публикувани като фриволно хрумване или да се привлече повече обществено внимание на даден блог или сайт.

За повече информация и консулт: 0897 339585, 0887 392139

С уважение: Красимир Куртев

 

Теми #бял лист #енергия #заболявания #минерали и кристали #органи #чакра камъни #чакри