Анализирай с Красимир Куртев

Какво не знаем за лечението на енергийно ниво

Какво не знаем за лечението на енергийно ниво

Лечението на енергийно ниво става все повече популярно както света така и в България. Това се дължи на (незнайно защо)безсилието на съвременната медицина да се справи със заболявания, които попадат в графа – паранормално.

Какво представляват „скритите“ симптоми ?

Когато бъде нарушен нормалният трансфер на енергия, в нашето тяло се появяват най-различни блокажи, които могат да предизвикат физическа, емоционална, умствена или духовна травма. Блокирането на необходимата жизнена енергия води до редица здравословни и душевни проблеми.  Това е и причината мнозина хора да се нагърбят с трудната задача да прилагат различни методи на лечение на енергийно ниво. Биоенерготерапевти, екстрасенси и прочие.

Всяка емоция предизвиква нарушение на енергийният баланс

Стефани Майър пише следното: „Емоциите на човешкото тяло са по-силни от всяка логика“. Както и  мъдростта – „емоциите са лош съветник“. Независимо от емоционалното ни състояние самото изживяване предизвиква хаос в енергийния обмен. Съответно органите реагират и настъпва заболеваемост, която се проявява след определен период от време  като не изключвам и най-тежките последствия на мига – инсулт или инфаркт.

Като всеки човек енерготерапевта също е подложен на емоции. Например енергийният лечител е получил неприятна вест и въпреки това продължава да помага на хората. Но, дали това не е така познатата „меча“ услуга? Емоциите представляват лъчи от енергии заредени с отрицателен знак . Те се движат  с неизмерима скорост и в даден момент се превръщат в един сноп.  Когато екстрасенсът, масажиста, биоенерготерапевта положи ръце върху реципиента лечителят се превръща в проводник на емоционалният сноп като имплантира в болният човек енергийният вирус.

Този енергиен негативен вирус попада върху болният орган, ала това не го задоволява, защото негативната енергия отблъсква негативното и енергийният вирус се насочва към онези органи, които са здрави, които ще му предоставят необходимата храна – жизнена енергия.

Първоначално болният орган подава индикации, че случилото се е ефективно и клиента се чувства добре, но това е само ефекта на Емил Куе – визуализацията, плацебо ефекта или сугестия.  Но след време проекцията илюзия сваля своят параван и следва отново, и отново лечителство.

Какви мерки да се предприемат при лечение на енергийно ниво

  • В помещението за биолечение да няма телевизор, мобилен или други подобни уреди които допълнително спомагат за навлизането на енергийния вирус;
  • Биоенерготерапевта, масажиста, екстрасенса да прочисти фините си канали и да не предприема лечение по малко от три часа;
  • Лечителят да се съобрази със структурата на пациента (размери и тегло) и съответно да заеме позиция спрямо него. Разстоянието се измерва в лакти по определена формула;
  • Да работи с енергийни лъчи от кристали, а не само с пръсти;

Останалите правила може да ги узнаете  от моят многогодишен опит в тази област.  А вие, драги читатели бъдете бдителни.

АМУЛЕТ ЖЪЛТИЯТ ВОИН – Жълт яспис

Теми #биоенерготерапевти #енергии #енергийно ниво #лечение