Анализирай с Красимир Куртев

Какво казва твоето тяло

Какво  казва  твоето тяло

 

Какво казва твоето тяло?

„Аз съм твоето Тяло и се обръщам към теб. Телата се обединиха с една обща цел – да сведат до знанието на Хората тази важна информация“

Аз съм твоето Тяло и се обръщам към теб

„Скъпи наши, Хазяи! Ние сме с Вас през живота Ви от момента на раждането и до самия край на пребиваването Ви на планетата Земя.

Ние много бихме желали да се вслушате в това, което искаме да Ви кажем днес! Всяко тяло е цяла Планета, чиито собственици сте Вие!

Тази планета е устроена гениално. Притежава огромни вътрешни ресурси и възможности.

За съжаление, в основната си маса, Вие сте забравили, че здравето, красотата и ефективността на Тялото зависят от Вас.
По-точно от Вашите мисли . Вие ни задавате посоката именно чрез мислите. А сега Вие все по-често управлявате тялото на автопилот.

Ние, разбира се, продължаваме всеки ден да изпълняваме функциите си. Даже, когато Вие спите, ние продължаваме да изпълняваме огромна и важна работа за Вашия организъм.
Милиони клетки на Вашето тяло Ви служат честно и вярно всяка минута, всеки ден, всяка година-Ние съставихме за Вас списък с молби-Ще ни бъде приятно, ако вземете предвид нашите пожелания.“

Лиз Бурбо пише:

„ Традиционната медицина продължава да смята, че болестта е препятствие за щастието на човека, затова се бори срещу болестта, като се мъчи да отстрани симптома, без да се открие проблема… За мое голямо щастие открих, че болестта е по-скоро подарък, за да възстановим равновесието в живота си. Всъщност физическото тяло не е причина за болестите. Само по себе си то не може нищо.

Животът, който го поддържа, идва от душата, от духа. Тялото е просто отражение на това, което става вътре в него. Следователно болното тяло е тяло, което се мъчи да възстанови равновесието си, защото естественото състояние на тялото е здравето. Това е вярно в същата степен за емоционалното и умствено тяло. Такава е основната философия на твоето тяло-обичай се!”.

Опознавайки тялото си, което ни съветва да обичаме себе си. Защото всяко неразположение и болест ни призовава да оставим сърцето си да ръководи живота ни, вместо егото ни. Обичайки се, ние сме във състояние да признаем правото си да бъдем хора – със страхове, вярвания, граници, сили, слабости, желания, стремежи. С една дума, да се обичаме, значи да си признаем правото да бъдем такива каквито сме сега. Лиз Бурбо вярва, че само тогава физическото тяло ще се нагласи към излекуване (преобразяване). Тялото ни е отражение на това, което става вътре в нас.“

Аз съм твоето Тяло и се обръщам към теб. Изглеждам така, както ти мислиш за мен.
Моля те, мисли, че съм красиво и аз ще бъда такова. Когато ти мислиш за болести и се опитваш да ги изнамериш в мен, аз съм принуден да се настройвам съгласно твоите мисли и започвам да боледувам.
Когато ти отделяш много време на мисли, които предизвикват у теб негативни емоции, аз също започвам да се разболявам.

Причината е, че за тези мисли се изразходва драгоценна жизнена енергия. Когато ти имаш мисли, които предизвикват радост, аз буквално разцъфтявам и се подмладявам видимо.
Моите резерви и възможности са много големи. Просто вярвай в мен. Аз имам способност да се регенерирам, мога да възстановя премахнати органи.

Мога да оздравея, дори, когато Вашите лекари ми поставят неизлечима диагноза. Просто ми помогни със своето желание и с вярата си в моите възможности. Аз съм устроено така, че лесно мога да функционирам хиляди години и повече. Защо ти още на 35-40 г, а дори и по-рано, започваш да мислиш за остаряване? Ти ме състаряваш чрез мислите си.

Във Вашето общество витае заразната програма, че 100 години- това е почти максимума. Когато ти решаваш да изядеш нещо, поне понякога ме питай какво ми е нужно на мен. Ако се научиш да се вслушваш в мен, аз винаги ще ти отговоря. И това ще бъде само от полза за теб и мен. Ти си този, който употребяваш храна на автопилот или четейки поредните умни книги. Още веднъж искам да спомена за Красотата.

Не ме тъпчи, моля те, с всевъзможни таблетки, силикон, ботокс, акрили, гелове и т.н. Аз мога да бъда красиво и без всичко това. Просто ми помогни. И аз с радост ще придобия желаните от теб форми.

Аз Тялото Ви предлагам оригинален начин да откривате симптомите на различни неразположения и болести, както и да ги лекувате. Всъщност „лекарствата” не са точно таблетки, сиропи, мехлеми, гелове, а нещо съвсем друго. Състои се от анализ на емоциите, които са предизвикали болестта, анализ на мислите ни, анализ на духовността ни.

Аз много обичам да се разхождам на чист въздух, да плувам.Обичам да потичам, да танцувам. Харесва ми масажа, секса, заниманията, които ти носят радост. Да стоя пред компютъра и телевизора по цели дни-не ми харесва много. Аз много вярвам в теб и, ако изяждайки парче торта, ти си мислиш, че ще напълнееш, аз реализирам твоята мисъл и … напълнявам. Аз много те обичам. И много бих искал да чуя от теб думи на благодарност и думи на любов, поне от време на време. Но, ако ти не сториш това, аз, все едно, ще те обичам безусловно.

Аз съм твое Тяло и твоя Вселена. И ти също си част от Огромната Вселена. Благодаря, че всичко е именно така.
Благодаря ти, че ме изслуша. Благодаря ти, аз съществувам, защото ти си пожелал това. И аз съм такова, каквото ти желаеш да ме видиш.

Нека си помагаме един на друг.

Твоето тяло. Превод – Диана Делева.

Езотерични консултации – Парапсихолог

 

Теми #аз съм твоето тяло #какво казва твоето тяло #твоето тяло #твоя вселена #традиционната медицина #философия на тялото