Анализирай с Красимир Куртев

Какво искам и какво получавам

Какво искам и какво получавам

Знаем ли какво искаме за да го получим?

Какво искам и какво получавам, емпиричен въпрос . Какво ли иска да ни подскаже библейския стих: “Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори,” – (Матей 7:7).

Човешкият организъм се подчинява на мозъкът, чрез своите мисли ние “искаме” или “не искаме”. Нашите мисли определят последствията. Не случайно е написано в светите писания.

Въпросът е, на каква цена ще “заплатиш” своето искане в случай, че е в противовес с Вселената.

В книгата  “Изворът на Доброто“ от Петър Дънов зачитам:

“Законът за вземането и даването – Има два закона, на които е подчинен човешкият Живот: вземане и даване. Човек взема и дава. В Природата трябва да има обмяна – ще вземаш и ще даваш. Ние искаме да задържим нещата за себе си. Може ли да задържиш въздуха? Ще вдишваш и ще го издишаш. Както вдишваш и издишваш въздуха, също така трябва да дадеш, след като си взел. Вземането е вдишване, а даването е издишване. Ако не издишваш, нямаш възможност да възприемаш чистия въздух. Като дадеш, имаш възможност да възприемаш.”

Нека ви поднеса една интересна публикация, уверявам ви интересна е:

За какво се замисли?

Замислих се върху едни думи които ми бяха казани скоро, не че не ги зная, разбира се че са ми до болка познати, но е хубаво често да ни бъдат повтаряни, за да не ги забравяме. И ми се иска детето ми и ти да ги запаметиш завинаги в съзнанието си и те да бъдат средството с което ще реализираш винаги намеренията си.

И какви са тези думи?

“Каквото поискаш-това ще ти се даде” – това ми каза скоро познат по телефона и точно тогава имах нужда да ги чуя, за да си припомня отново закона.

Закона?

Да, такъв е законът. Трябва първо да поискаш !!! Запомни го, а ние все забравяме да искаме, или пък ако го правим то е неопределено, и по този начин застопоряваме закона за привличането на желанието ни и Вселената не може да откликне на намеренията ни.Трябва да знаем точно какво искаме и да го искаме по правилният начин. “Поискай и ще ти бъде дадено” дори и в Библията го пише.

Толкова е просто, чрез утвърждения, чрез визуализация, чрез насочените ни и повтарящи се мисли ще посеем желанието-мечтата си като семенце в подсъзнанието си и ще я отгледаме по този начин до голямо растение в реалният ни свят.

Искам да те науча смело да искаш, вселената не е гадател, едва ли тя ще налучка без ти да и кажеш точно какво искаш, за това искай, бъди алчна в желанията си , колкото повече -толкова по добре, не бъди скромна, заявявай смело с убедеността че заслужаваш поисканото.

И вярвай, вярвай че ще получиш това което поискаш, само тогава когато повярваш наистина ще ти се даде- когато си повече от убедена че го имаш, че го притежаваш, че е даденост в живота ти. Направи така че да почувстваш притежанието си още преди да се е материализирало.

Спомням си като беше малка, някъде на около 5 години, веднъж влязохме с теб в един магазин за детски играчки и ти тогава поиска да ти купя кукла, но аз отказах. Ти не се примири с моето решение, многократно повтори молбата си, а когато аз също многократно ти отказах ти направи нещо което до края на живота си няма да го забравя-легна на земята по лице-върху пода на магазина и започна да мърдаш с ръце и крака сякаш че плуваш и истерично повтаряше “искам куклата” , “искам куклата”/само спомена за това ме разсмива/, но пък успя да ме накараш да ти я купя.

Разказвам ти го за да ти покажа с нагледен пример как искам да искаш от съдбата-искай-докато не ти се даде, не се отказвай, може веднага да не получиш това което пожелаеш, но ако наистина го искаш с цялото си сърце и душа, повярвай ми то със сигурност ще ти се даде.

Научи се да имаш желания и нека те да бъдат конкретни- тогава и енергията ще бъде много силна и резултатът ще дойде по-бързо. Реши какво искаш и просто си го вземи.

Автор: Албена Андонова-А.С.А.

Теми #да имаш желания #иска #искайте и ще получите #какво искам #какво получавам #Нашите мисли определят последствията #такъв е законът