Магии

ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН МАГ – САМООМАГЬОСАХ СЕ

ИЗПОВЕДТА НА ЕДИН МАГ – САМООМАГЬОСАХ СЕ

Изповедта на един магСамоомагьосах се.

„В последствие започнах да забелязвам повтарящи се цифри на часовника : 11:11ч., 13:13ч., 5:55ч. Започнах да се будя всяка нощ все в 03:30ч. и се „светнах“, че има нещо което не е в час.“

„Всичко се връща на този свят“ потвърждава споделеното от млад човек занимаващ се с окултна наука в частност – черна магия. Отмъщението чрез Агресивна Негативна Атака – А.Н.А. води до ефектът на бумеранга, също така и лутане из долината на сенките както споделя автора за своята ответна сага.

„Не е странно, че всеки самозаподозрял се в контактьорство търси начин да демонстрира своите възможности за общуване с отвъдното. Резултатите могат да бъдат различни: лечение, ясновидство, картини за хората, писма до хората и т.н.; те всички са предназначени за заявяването на съществуването на други светове, които се намесват в живота на планетата Земя. Шаманизъм, магьосничество, вълшебство, контактьорство, екстрасенси – може би така следва да се определят в културно-исторически план фазите на това старо-ново явление.“ – пише Евгения Мицева.

Самоомагьосване или лутане из долината на сенките

„Преди известно време имах проблеми с едни хора и въпреки, че не съм такъв човек по принцип, реших да си разчистим сметките с Черна Магия . Умувах какъв метод да използвам и в крайна сметка си сглобих някаква турско-циганска черна магия като вкарах и цел в нея да се разделят пътищата ни, което мен ме устройваше, хем щях да си отмъстя, хем нямаше да се занимавам с кретени и да си губя времето. Направих си ритуалчето в гробище, както си му е реда със съобразяване на деня, фазата луната, часът, подходящите му заклинания, символи, кръг и други елементи, дори и жертва оставих и там както си трябва. В началото нещата тръгнаха „Ок“, спряха ни проблемите, разминахме се, в последствие при тях нещата започнаха да се влошават, както си трябва.

След известно време забелязах, че съм попаднал в някаква дупка и няма излизане , пробвам медитации , пречистване , ритуали за повдигане на вибрациите, но пак си стоя в някаква дупка и нещата се влошават. В последствие започнах да забелязвам повтарящи се цифри на часовника : 11:11ч., 13:13ч., 5:55ч. Започнах да се будя всяка нощ все в 03:30ч. и се „светнах“, че има нещо което не е в час.

И понеже ме търсят хора, които имат съмнения че им е направена магия , започнах да ги питам дали и при тях го има това явление. При 70-80 % от тези които в последствие се оказа, че имат магия го имаше същото нещо с числата и тогава се усетих. Развалих черната магия на онези (не че заслужаваха) и още в същия момент усетих как се откъснах от някакво силно негативно енергийно поле и чувството беше велико.

 Направих си пречистващи процедури с традиционните методи и нещата си дойдоха на мястото. Това нещо не ми се беше случвало, за първи път се „само омагьосах“, справих се бързо, но повече каквото и да става ще решавам проблемите си по други начини а не с магии – просто може да стане много голяма беля с тия черни магии и да се мотаеш с години в долината на сенките.

Сега си мисля, че на всеки който се занимава и практикува магия поне няколко пъти му се е случвало да допусне грешка или да пропусне някой елемент и предпазни мерки и да се омагьоса сам , изкушенията и подводните камъни в магията са повече от истината и ползите и стигам до убеждението, че май е по-добре човек да се занимава с религия, йога, духовно развитие.

Консултирах се с колеги и според някой е трябвало да използвам Сервитор, който да обере рикошета, но така и не се наложи да го изпробвам този метод със Сервитора и нямам опит и мнение по него . Общо взето си извадих извода че трябва да се пипа внимателно с тези магии, особено с ползването на елементи като, гроб, кръв , части от животни като прилеп например и други, защото дори и да си прав от гледна точка на Кармата пак може да си го отнесеш.

Да не говорим, че в практиката се използват подобни неща дори и за магии за любов от „грамотни магове“, което направо не ми се мисли за последиците.“  –  Калоян Пламенов

 

Теми #магии #магьосничество #самоомагьосване #черна магия #шаманизъм