Анализирай с Красимир Куртев

ЗОМБИРАНЕТО Е ВИРУС

ЗОМБИРАНЕТО Е ВИРУС

Зомбирането е вирус, интервю с Красимир Куртев. Преди време се запознах езотерика Красимир Куртев бях още начинаещ репортер и търсих сензации около гилдията на мистиците. Бях си наумила да ги провокирам, така попаднах на вече Doctor Honoris Causa – г-н Красимир Куртев. Още в първият ни разговор ми направи впечатление, че е ерудиран човек с изключително много познания.

С Красимир Куртев може да се чуете на следните мобилни: 0897 339585 и 0876 470567

И въпреки това в желанието си да го провокирам, да се сблъскам с поредното феноменално Величие му зададох тривиалния въпрос: „Имам ли магия?“, и вместо да ме подкара до девето коляно, че съм съсипана от проклятия и магии, получих изненадващо за мен въпрос: „ – А, трябва ли да имате магия, дори и да нямате само с тази мисъл Вие ще предизвикате буря в чаша вода!?“ . Това бе началото на поредица разговори с него. И днес ще ви представя своето интервю, което проведох от Италия:

Зомбито не подозира, че е тежко болен човек

Господин Куртев, все повече се говори,че има много зомбирани хора. Всъщност, какво означава да си зомбиран?

Съществуват различни трактовки за така наречените зомби хора. Самият термин идва от легендите и фолклора на Хаити. От хаитянският френски: zombi и езикът на местните: zonbi). Съгласно вуду (системата от религиозни вярвания и практики, типични за Антилите), „Зомби е дух, дал нов живот на мъртвец“. Аз си направих преди много години труда да вникна в значението на самият термин, ако разгледаме от друг езиков ъгъл (английски език), то има деление на Zombi.

Тоест zoom – мащабиране и be (bi) – осъществява се, или „Бъди мащабиран, осъществяване на вид мащабиране“.

Тоест, увеличаване и намаляване на човекът или?

По-скоро увеличаване и смаляване на мисловната човешка дейност в различни мащаби. Или определен индивид може да бъде поставен в рамка (мащаб) и това вече обърква поведението му. Зомбираният човек извършва работата си механично, без желание и без да влага смисъл в това, което върши,човек без собствена воля или просто робот от плът и кръв.

„Ползата от зомбирането е в това, че е достатъчно да приемаме чуждите истини, че не се налага всеки път да изобретяваме колелото, електричеството, телефона и т.н., защото някой вече го е направил за нас. Между другото, е удобно да сме зомби, защото получаваме психически инструмент, с помощта на който се сдобиваме с много неща и да бъдем щастливи например, когато караме колата на автопилот, без да разбираме това устройство.“

 

На много места пише, че жив човек може да се превърне в зомби и ако бъде ухапан от такова. Зомбито се храни с човешка кръв и плът. Стават бесни, когато са гладни, това не е ли стряскащо?

Вярно е, че митовете са зловещи. Зомбитата стават енергийно гладни, защото тяхната енергия е меко казано крехка.

Според това, което споменахте не е ли вид енергиен вампиризъм?

В митологията и окултизма понятието вампиризъм се разбира като безсмъртие чрез кражба на човешки живот. В своите книги за кармична медицина, Александър Александрович описва това състояние като срив на биополето. „У нас е популярен терминът “биополе”. Съвременната медицина работи с общото определение “психисческа енергия”. Нарушенията в психическото състояние на човека психолозите наричат: срив и стрес, афект и раздразнение, психически кризи.

Изследвайки процесите в психиката на човека, медиците и психолозите дават оценка на на взаимоотношенията с другите хора и на влиянието, което оказва върху него обкръжаващата го среда. За съжаление обаче не обръщат внимание на психическия ефект от агресията на енергийните вампири.

Вероятно като основна причина за тяхното мълчаливо отношение към тези така специфични изменения в психическото здраве на човека би могъл да се приеме фактът, че повечето от психиатрите и психолозите разглеждат вампиризма буквално, по начина, описан в приказките – “човек-кръвопиец”. Възможно е също тяхното равнодушие да се дължи на неразбирането, че по същество психическата енергия също е кръв, но разглеждана в друг план и на друго – по-високо ниво.

Както казва Фридрих Ницше: “Пишете с кръв и ще разберете, че кръвта също е душа”.

Отъждествяването на кръвта с душата е присъщо на много магически традиции сред древните народи, а представата за хората-кръвопийци дори и днес продължава да тревожи съзнанието ни.

Както кръвта, така и психическата енергия прониква във всяка клетка на човешкото тяло, затова и най-малката тяхна загуба (на кръв или на психическа енергия) се отразява върху физическото и психическото здраве на човека.“

 

Каква е зомбито, магия или заболяване?

Това е вирус, който умишлено се прокарва в човек или голяма част от общност. Имах наскоро два, три случая със зомбирани хора. Те стават напълно неадекватни, когато разумно ги провокираш. Един път са в настроение, смеят се силно до задавяне дори на най-малките неща, друг път са унили, изтощени без видимо психическо или физическо натоварване.

„След всяка среща със зомби изпитваме чувство на неудовлетвореност, на умора, на съприкосновение с душевна посредственост и грубост. Контактувайки със зомби, неволно започваме да проявяваме прекомерна раздразнителност, а след това, попадайки в потока на негативните емоции загубваме самоконтрол, което на свой ред води до загуба на енергия.“

 

Тоест не са в латентно състояние?

Дори са пъргави като планетата Меркурий в състоянията си. Често си сменят настроенията, изпадат дълго време в само изолация. Тъй като са с ниско ниво на енергия често обичат социалните контакти и по този начин вирусът „Заразно Остро Мисловно и Биологично Изживяване – ЗОМБИ, се препредава.

Къде са локализирани най-много зомбирани хора?

Твърде относително е да се каже „къде“ точно, но по езотеричната световна статистика най-често се срещат в градове като Лондон, Чикаго, Камбера и Торонто. Разбира се и в България. За мен, колкото е по наситен с хора даден град, толкова повече хора попадат под ударите на зомби вирусът.

Вие като езотеричен изследовател и окултен наблюдател, бихте ли могли да премахнете този вирус – Зомби?

Много колеги бъркат понятията, зомбиране с магия и от тук възникват проблеми. Тръгва да се „чисти“ магия или родово проклятие. Така се работи по ниските астрални зони и състоянието на човек се влошава. Изисква се много внимание и професионална дейност. Нека се има предвид, че зомби вируса е на база психическа атака. Някъде много добре бе описано за признаците за това, че човек е подвластен на психологическа атака и те са следните:

  1. На ментално ниво – рязка преоценка на ценностите. Без видими причини важните за човека планове, стремежи и цели изведнъж губят смисъл за него и той ги заменя с други.
  2. На емоционално ниво – симпатията към някого изведнъж се сменя с антипатия. Или точно обратното – без каквито и да било причини човек започва да изпитва любов, уважение, благодарност, дори преклонение пред някого.

Последствията от негативното психологическо въздействие са:

  1. Емоционална опустошеност.
  2. Понижаване на вътрешната мотивация.
  3. Чувство на тъга.

В такава ситуация може да ви помогне само професионален психотерапевт, който умее: хипноза; дихателни техники; телесно ориентирана терапия. Избягвайте лечители и прочее шарлатани, които ще ви премахнат „уроките”. Мисля, че това е най-правилният подход. Може хората да се обърнат и към езотеричен психолог.

Едно интервю от Джована Нешева – Рим

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #zombie #вампиризъм #езотерика #зомби #Зомбиране #красимир куртев #Планетарни идеи