Магии

Завистта е вид магия

Завистта е вид магия

Често ми задават въпроси като: „Магиите са измислица“ или „Това са глупости“. Разбира се, че тача всяко мнение, независимо дали е угодно за мен или не, както е казал Волтер:

„Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш“.

Така наречените магии познати на роден език аз ги наричам – Негативни агресивни атаки. А Родовите проклятия – Кармична обремененост на база последствия от деяния на родствени връзки.

 

При желание посетете страницата Numerology / Нумерология във Фейсбук

 

Магии за и против

Вярвате или не, негативните атаки са факт. Дори една завист е вид магия. Агресивно Негативните атаки са много по вид, някои от тях са:

 

Уроки

Урочасването не зависи от цвета на очите, а от емоционалната нагласа и умението да се концентрира енергия. Получава се най-често, когато някой завиди зарадвал се е не чистосърдечно или е погледнал с възхищение и злоба. Трябва да се знае, че не само лоши хора могат да урочасват.

 

Настъпено

Малко позната форма на негативно влияние, при което човек стъпва на лошо място това може да е място, където е правена или развалена магия.

 

Енергиен вампиризъм и психоатаки

С този термин обозначаваме всеки нерегламентиран и несъобразен с личната воля енергообмен, при който единия индивид е в доминантна позиция, спрямо другия. Съществуват няколко разновидности на енергиенвампиризъм, като най- разпространената е несъзнателната форма.

Клетви

Също емоционална, това е най- често срещаната форма на въздействие. За съжаление в народопсихологията на българина е залегнала практиката на проклинане. Всяка негативна мисъл, облечена в слово и заредена с енергията на емоцията се превръща в клетва. Принципът на действие е подобен на баенето- вид заклинание.

 

„Черна“ Магия

Черната Магията е съзнателно насочена негативна енергия имаща за цел да навреди по някакъв начин на другите или техники за контакт с злите сили. Тук влизат различни методи за призоваване на демони, духове и ползването им за различни облаги.

Предметна магия

Това е най-често срещаният вид магия по света. Използват се предмети, обикновено с култов характер, или излъчващи естествено нехармонично за човек, като те се кодират информационно чрез определен ритуал, за конкретна цел. Най- често се използват яйца, конци и игли, кости, парченца плат, различни самодивски и отровни треви и билки, мъртви животни или части от тях, въглени, восък, муски, подлива се обаяна вода и прочие.

 

Напратено

Една от най- силните и тежки магии за смърт прави се с живак, на който се бае за да влезне в дома на човека.

Заключен късмет

Един по-рядко срещан метод на магия при който се връзва или заключва късмета само на човек.

.

Заключване на любовта

Целта на този вид магия е човека, на който е направена да остане сам, да не се ожени, да няма никой до себе си.

Заключване на утробата

Особен вид магия, целта на която е бездетие. Характерно е най- често липсата на конкретна патология и диагноза, но въпреки това не възможност да се зачене дете.

 

Връзване на мъжката сила

Магия подобна на заключването на утроба, която се прилага при мъже с цел да станат импотентни. Тук човек загубва всякакво желание за сексуален контакт. Също така, подобна магия може да направи мъжа безсилен да има потомство.

 

Захранки

При тези магии, носителя на магията се поставя в храна или течност.

 

Направено

Това е втората по разпространеност техника на омагьосване. Работи се върху предмети- съответствия, които имат информационна връзка с жертвата. Това може да са органични течности и тъкани (кръв, косми, нокти и др.), лични предмети (бельо най- често, чорапи и дрехи) и снимки. Този метод на работа често се комбинира с контактната магия.

 

Ментална магия

Това е все по често срещата се форма на негативно влияние , която особено трудно се доказва, тъй като представлява насочена негативна енергия.Тази техника за работа се смята за висш пилотаж в областта на магията.

 

Магическа Верига

Най- тежкото и трудно за преборва магическо влияние, прилага се от много опитни и запознати с негативните влияния хора. Форма на магия, от която почти няма спасение, като ако се спаси човек, остават доста дълго нейните белези на житейско ниво.

 

Използвани пасажи от тук

 

Платена информация от екипът:

Посегателство спрямо личната воля (магии)

*Блокади срещу негативни влияния, Агресивни Негативни Атаки /магии, зомбирване/ и добавяне на позитивна енергия.

*Енергиен дисбаланс

*Енергийна защита

*Премахване на kодирана енергийна атака

*Хармонизация и синхрон на личните взаимоотношения.

*Увеличаване на харизмата за трансформация на взаимоотношенията. Елиминиране на отрицателни биолокации (раздели, спор)

*Минали и настоящи прераждания – ретроспекция, диагностика , анализ терапия

*Определяне на космичната посоки

*Кармична диагностика и съдбовна характеристика

*Защита от негативни въздействия чрез минерали и кристали

  • Всяко едно действие изразено като сеанси означава, определен етап от време за отстраняване на необходимото.
  • Сеансите се провеждат само с изричното съгласие на клиента при подписване на съответна декларация.
  • Всяко едно действие изразено като изчисления означава, определен етап от време за изготвяне или отстраняване на необходимото.
  • Всяко едно действие изразено като изчисления означава, определен етап от време за изготвяне или отстраняване на необходимото.
  • Сеансите се провеждат само с изричното съгласие на клиента при подписване на съответна декларация.
  • Определяне “посоката на Ангела” на цялостно ново жилище за правилно протичане енергийните вълни
  • Прочистване на домът от негативни вибрации и определяне на елементи във всяка една от стаите

Ако се нуждаете от компетентна информация за всички минерали и кристали, кое бижу е подходящо за Вас, кой е Вашият личен камък, как да се грижите за Вашите бижута, модни тенденции при скъпоценните камъни, легенди за минералите, кой камък е подходящ за Вас според зодиакалния знак и още много полезна и интересна информация ме потърсете на:

Красимир Куртев: 0897 339585, 0887 392139

Магии, демони – Изчистване

Теми #завистта #магии #негативни атаки #родови проклятия #услуги