Езотерика

ЕКЗОРСИЗЪМ, ДУХОВЕ И ХАОС

ЕКЗОРСИЗЪМ, ДУХОВЕ И ХАОС

Екзорсизъм – Този метод  се прилага често неправилно. Така наречените демони, джинове и прочие паранормални подобни следва да бъдат поставяни под контрол, а не прогонвани – „С нищо не мога да ви помогна, но и с нищо няма да ви навредя“. 

Това, че екзорсизъм  се извършва от  отдадените на бога пастори, свещеници, мюфтии и прочие не означава, че християнски представител екзорсист към хора изповядващи друга религия ще извади или прогони демоните в него. Подобно твърдение е нелепо. Духовете влизат и излизат безпрепятствено.Насилствено изгонен един демон на негово място идват десет, прогонват се десет идват легиони такива.

Всети опит да бъде изваден е против волята човешка и ще се аргументирам: Както има тъмна сила, така има и светла сила, както има отрицателни полюси, така има и плюсове такива. Същото е и с духовете, „злите“ не могат да се настанят в положителна енергия и обратно. Всичко опира до синхрон и хармония в зависимост от възраст и нивото на психиката.

Благоприятната среда за духове е хаосът, когато човек е притеснен или стресиран той се обърква и настъпва хаос.

„Ами ако човека иска да се отърве от тях?“ – ще попита някой. Вижте, всяко ново нещо психика и организъм го приема като нещо чуждо и его-то не допуска. Аз съм асоциацията за проучване на паранормалното. Има методики за баланс, въпросните духове са добре в средата на Хаос както вече споменах. Прави се спектрова картина на чакри и биополе, след което  настъпва баланс макар и за 2седмици, хармонизираната среда извежда духа извън неговите орбити и той сам напуска, така се причинява „спиране на времето“ и причинява дискомфорт  на така наречените духове и на всички нежелателни енергии .

Липсва ли хаос духът напуска сам

Дух е стара дума за дъх. Но дух и духам са свързани. Едно е твоето тяло, то се вижда, усеща се на пипане, движи се, оставя следи, но дъхът ти не се вижда, освен ако не е много студено навън. Невидимите за окото неща са много интересни, както знаеш. И така хората започнали да свързват всичко невидимо с дъха, например смелостта. Тя също е дъх. Когото те е страх, притаяваш дъх, а когато не, дишаш нормално.

 Какво да кажем за примери, при които „духове” действат по положителен начин? Какво да кажем за медиуми, които претендират, че призовават починали хора и добиват истинска и полезна информация от тях? Отново, важно е да помним, че целта на демоните е да заблуждават. Ако резултатът е, че хората уповават на медиум, а не на Бога, демонът наистина ще бъде склонен да разкрие истинска информация. Дори сведенията да са истински и добри, ако техният източник са зли сили със зли мотиви, те може да бъдат използвани, за да подведат, покварят и погубят.

Ние разсъждаваме, мислим, чувстваме, но някой някога да е виждал мислите, чувствата или разума си – не, но това не значи, че ги няма. Някой някога да е виждал живота си – не, но това да не би да значи, че ние не живеем или значи, че всичко е просто сън? Някой някога да е виждал характера си – не, но това пак не значи, че нямаме такъв.

„Има тайни, който се разгадават, а други остават скрити. Докато сте на земята и водите земният си живот избирайте какви да бъдете, но внимавайте много с избора си. Защото има последствия, защото един ден материята умира и се заличава от лицето на света, а духа, който е бил потъпкван от неправилният ви избор и множеството грехове, остава да живее вечен живот. Дали ще отиде в Рая или в ада, зависи от вас. Вие не сте материята, вие сте духа.“

Има ли наистина духове, призраци и привидения?

Дъхът е невидимото нещо в нас. Но когато човек умре, уви, това се случва, той престава да се движи и престава да диша. И хората казвали: „Неговият дъх излезе от него. Вече няма дъх, духът му е навън“. И си представяли как духът или дъхът, едно и също е, витае в стаята, взима си довиждане с близките и после отлита нанякъде. А ако има някаква несвършена работа, остава да си я свърши. Така хората започнали да вярват в духове, което всъщност е човешкия дъх, без да го има самият човек.

Ако например, небето се разлюлее или нещо духнело свещите, казвали: „О, дух“. Духът на еди кой си. Но духът не може да се види. „Е, как не може да се види, нали, ако е студено го виждаме“, упорствали хората. И освен това, как изглежда. Ако си свиеш устните дъхът ти излиза на струйка, но пък някой може да го издиша на кръгло облаче. Така се появили призраците. Това са духове, които искат да ги видиш. Не да те уплашат, е, понякога да те плашат, но при всички положения държат да ги видиш. И си напълно прав, че духовете са призраци с чаршафи или духове във формата на човек, или във формата на куче, или на хладилник. Може и такива да има, кой знае. Когато не можеш да разбереш в каква форма е духът, то той е привидение, понеже ти се привижда като нещо, но не си сигурен какво е.

Привидения, не сме сигурни. Непрекъснато и на нас ни се привиждат разни работи. А що се отнася до духа. Да, има духове, но те не витаят, за да ни плашат, а напротив, за да ни дават смелост. И изобщо не са страшни.

Колкото повече се самовглъбявате  спрямо духовете, толкова повече проектирате демоните във вас.

Негативни енергии – демони

Теми #демони #духове и хаос #дъх #екзорсизъм