Анализирай с Красимир Куртев

Езотерика, алтернативна медицина – забравете!

Езотерика, алтернативна медицина – забравете!

 

 

Езотерика и алтернативна медицина, това е мисия не възможна из българските ширини. Всеки дръзнал да се посвети и приложи езотерични познания или да бъде в помощ чрез алтернативна медицина  е обречен. Ще ви жигосат с Клеймото на Анатема или някой параграф от Закона.  Готови ли сте да използвате своят дар и познания, да бъдете полезни за хората? Имате ли готовност да се изправите очи в очи с всички предизвикателства? Прочетете това!

Езотерика и Алтернативна медицина – забранените плодове

Алтернативната медицина е майката на съвременната такава, ала последната се превръща в модна тенденция – Модерна медицина. И някак си изведнъж пъпната връв вече е съсечена. Колкото повече ортодоксалната медицина набира скорост нагоре, толкова повече хората се разболяват и умират за жалост… Правят се отчаяни опити да има обединение между алтернативната медицина и съвременната, уви

 

Повечето псевдоучени ще поведат своите кохорти против вас, защото са лишени от креативност. Всячески ще си бранят маркираните територии, защото вашите иновации ще ги засенчат. Те са се самоопределили като фараони от „Ложата на заспалите дракони“- неумиращи вечни светила. Може би ще направите уникално разкритие, което ще е в полза на човечеството. Ала ще бъдете обявени за еретици и “изгорени” на кладата, подобно на Ян Хус. Въпреки всичко аз приветствам науката и уважавам достойните учени.

И все пак да не забравяме думите на Том Йорк: “Навярно, на света има такива хора, които можете да обидите за това, че нищо не правите”.

Псевдолекари също ще ви забият нож в гърба, защото в своята безпомощност не искат да признаят, че ортодоксалната медицина е рожба на алтернативната такава. Те не желаят някой друг да помага извън „Ложата на бялата мафия“. Псевдолекарите са недосегаеми, дори да има починал вследствие лекарска грешка, веднага връхлита добре смазаната машина на Оправданието – „Не му издържа сърцето!“.  Случаят „Усмивка за Нина“ бе приключен.

Така, едно съвсем младо творение си замина към един по-чист и свят … Въпреки това аз приветствам  медицината и уважавам достойните лекари, които с чест защитават положената клетва от Хипократ (същият този  Хипократ, проповедник на алтернативната медицина и е най-великият лекар на Античността, още наричан баща на медицината и смятан за една от най-значими фигури в областта на медицината).

Многохилядната армия от свещеници ще поведат своите ангели облечени в черни раса  срещу вас. Ще въстанат с вечното – Анатема! Така както сториха с Петър Дънов и Ванга…Онези псевдобожи  представители, които се придвижват с луксозни и лъскави возила   дори  и сред сиромасите…  Ще продължават със своята арогантност вместо да си припомнят библейският стих за  смирение: „Бъдете съвършени, както е съвършен Небесният ваш Отец“ (Мат. 5:48). Вие ще бъдете пречки  в тяхната окултна дейност също изискваща сребърници за разваляне на магии и прочие лоши влияния спрямо човека.

Варварски зад вашите гърбове нагло ще затриват вашите свещици запалени от болка, за здраве или почит към починали близки, приятели и роднини… В името да трупат материал за нови свещи, без дори да ви издават документ (касови бележки и фактури)  като държавна институция. Въпреки това аз се покланям към онези свещеници изпълнени с Духовна мъдрост, които разясняват Словото Божие облечени скромно като честни и богоугодни.

Ще бъдете обект на завист и злоба от псевдоколеги. Защото вие навлизате в техни неприкосновени води на многото пари. Ще се бият в гърдите, че са пратени от Бог, или са пророци, или единствените в света, или …с една дума, те са по-по-най. Ще бъдете изправени пред жестокият избор, или да станете част от не легитимната черна гилдия, или изритани от „Ложата на сатанизмът“. Въпреки това аз ценя качествените  езотерици като Кубрат Томов(Бог да го помилва) и други.

Клиенти и реципиенти ще ви поставят табелка с надпис – Шарлатани! Това, че можете и помагате, вие ще стоите винаги в черните списъци. Привидно ще бъдат доволни от вас, а в първата пресечка ще ви оплюват и хулят, защото те самите не знаят, какво вършат…  И отново пример с история, за онази старица (в случая не малка част от обществото), която случайно попаднала на мястото на екзекуцията, хвърлила няколко сухи съчки в огъня. Виждайки това, Ян Хус, чийто съзнателен живот преминал в защита на болните духом и тялом, произнесъл: Sancta Simplicitas!, или „О, свещена простота!“… Защото – Няма ненаказано добро.

Нищо не ме е наранявало толкова силно, колкото хората.

Цитат от Александър Глог

(Продължение от публикацията във Фейсбук)

Въпреки това аз благодаря на клиенти, които са проявили уважение към вашият труд!

 След всичко изложено по-горе, готови ли сте да поемете трънливият път към езотериката и алтернативната медицина?

Кой съм аз? Да речем, че съм петното в тази област…

Благодаря, че ме прочетохте!

Теми #алтернативна медицина #езотерика