Анализирай с Красимир Куртев

ДУХОВНИ БИЖУТА

ДУХОВНИ БИЖУТА

Един от най-известните римски поети Децим Юний Ювенал  сътворява цитат „Здрав дух в здраво тяло“ (Mens sana in corpore sano), където фразата е част от отговора на автора на въпроса “Какво хората трябва да желаят от живота?”.  И наистина, ние желаем да сме здрави полагайки грижи за телесната ни обвивка изразена чрез нейната имунна защита.

Също така изпитваме жажда да сме харизматични, одухотворени в своето излъчване, тоест  духът в нас да е здрав. Грижим ли се за Духовната имунна защита впрочем? Привличаме ли божествените флуиди?

Понякога да, ала в повечето случаи не.  Забързани в динамиката на ежедневието си подминаваме за тази така драгоценна Духовна имунна защита. И за започва един порочен кръговрат от духовен недоимък, който завихря отрицателното в нас. Следва вялост, умореност, срутване устоите на труд, семейство и прочие. Вярата линее уморена, срината от проблемите житейски. Надеждата едва мъждука, болнаво тлее. Любовта потъва в дълбините на мрака…

„Върни се към земята, ако умът ти е объркан, а сърцето ти се колебае. Само връщането към началото ще ти помогне да видиш пътя“. Следва  да се върнете в Началото, което е Кабала на Духовните бижута.

Духовните бижута са началото на благословиите,  радост  и благослов  в дома, щастие и мир в семейството, здраве за вас и близките ви, изобилие и възход в трудът ви и неустоимост на привличането.

Към духовните благословии  www.kabala.bg

Автор: Красимир Куртев – Алеф

Теми #бижута #вяра #духовните бижута #кабала #любов #надежда #щастие