Астрология

Галактически подпис на съдбата

Галактически подпис на съдбата

Галактически подпис на съдбата – Разчитането на Галактическият подпис и Оракула на съдбата включва няколко слоя информация, всеки от които представлява енергии, които имат влияние върху това кои сме ние.Оракула на съдбата е по известен като маянски зодиак, маянски хороскоп или маянска астрология.

 

Разчитането на Галактическият подпис и Оракула на съдбата

 

Основното е нашият Галактически подпис или КИН който е една от 260-те комбинации в Хармоничната матрица Цолкин която съдържа, Цвят, Тон на творението /Лунен тон/ и Слънчев печат /знак/. Примерно моят кин е 85 – Червена – Резонантна /7 тон/ – Змия/Чикчан/.

Слънчевите печати, Тоновете на творението, Уейвспела /Вълновия модул/ и Замъка се съдържат в Хармоничната матрица Цолкин, докато годината се основава на 13 лунният календар.

 

Познаването на Галактическият подпис /КИН/ ще Ви помогне да осъзнаете собствените си енергии, как общувате с другите и да планирате живота си според дневната енергия.

 

Галактически

 

Оракул на съдбата

Комбинацията от 5 Слънчеви печата и 1 тон на творението /лунен тон/ е Оракул на съдбата /Оракула на Петата сила/.

 

оракул

 

Вашата основна енергия е на базата на деня в който сте родени, нарича се Съдбовен Кин и се намира в центъра на Оракула Ви. Това е водещата Ви енергия. Вашата сила, която Ви е дадена при влизането Ви в тази инкарнация, ако се постараете да я овладеете ще Ви е по лесно движението по спиралата на живота.

Отдясно на Съдбовния Кин е Аналоговия знак, който поддържа захранващата /основна/ енергия, това е планетарният Ви партньор, съвместимата с Вас енергия, подкрепата Ви. Аналоговият Ви знак символизира най–добрият Ви съюзник. Този знак има повече общо с Вас, отколкото всеки друг знак, това са естествените Ви съюзници.

Печата /знака/ намиращ се над Съдбовния Ви кин се нарича Водеща сила /Водещ знак/, той ви показва пътя Ви. Дарява Ви с движение, това е мощността, силата която катализира яснота и управлява проявата на съзнанието. Това е водещата част на Вашето Аз, управляващо даден знак. Водещата сила /водещият знак/ е винаги в същият цвят като Съдбовния Ви кин /червен, бял, син или жълт/.

Отляво на Съдбовния Кин е Антиподният печат /Антиподният знак/. Това е силата на предизвикателствата и изпитанията, стягащата и балансираща сила. Сложни отношения, не винаги лоши, но това е знакът който е противоположността на Вас. Среща с тестове и изпитания.

Отдолу на Съдбовния Кин е Окултният печат /Окултен знак/. Това е скритата, неочаквана сила, невидимата духовна подкрепа. Тайният знак който символизира магически подарък който сте скрили вътре във Вас и който Ви помага по пътя Ви.

Съгласно Закона за Времето, времето, като принцип на четвъртото измерение е фрактално, радиално и нелинейно. Всеки естествен, природен и математически процес има 4 фази. Например в денонощното въртене на Земята ключови точки се явяват точките на полунощ (надир), изгрев, пладне-обед (зенит) и залез. 4-те печата /знака/, около Кин ( кин на деня, съдбата или годината) също са цикличен процес, състоящ се от 4 части. Така, през денонощието (годината) влиянието на всеки от петте знака се разпределя както следва:

Съдбовния Кин – постоянно влияние, през целият ден или през цялата година.

Аналоговия знак – управлява периода от полунощ до изгрев слънце или първата четвртина от годината.

Водещ знак – управлява периода от изгрев слънце до обед или втората четвъртина на годината.

Антиподен знак – управлява периода от обед до залез слънце или третата четвъртина на годината.

Окултен знак – управлява периода от залез слънце до полунощ или четвъртата четвъртина на годината.

 

Източник: Copyright © Мрежа за Планетарно Изкуство – www.pan-bg.com
Магия наречена Завист – Блокиране, изчистване и защита

Теми #галактика #галактически подпис #кин #маянски календар #на съдбата #оракул #слънчев печат #съдба