Анализирай с Красимир Куртев

В хармония ли сте с вашият партньор

В хармония ли сте с вашият партньор

В хармония ли сте с вашият партньор? Точно както можете да комбинирате 2 астрологични знака, за да прогнозирате отношенията, дали сте в хармония помежду си, по същия начин можете да комбинирате и 2 КИНА (Слънчеви печати)и да видите силните и слабите страни на връзката и хармонията между вас.

Всеки Печат има пореден номер и всеки тон също има пореден номер. След няколко изчисления ще получите число, което е поредният номер на Слънчевия Печат на връзката ви. В случай, че сумата е по-голяма от 20 (колкото са общо печатите), извадете 20 и ще получите номера на вашия печат.

Синхронност между два Кина (Слънчеви печати – вашите знаци)

Същото се отнася и за тоновете. За да определите тона на вашата връзка – съберете тоновете на вашите печати. Ако е на 13 (колкото са галактическите тонове) извадете 13 и ще получите вашия тон.

В хармония ли е вашата връзка?

Пример: Вие сте кин (192) ЖЪЛТ ПЛАНЕТАРЕН ЧОВЕК (ЖЪЛТ ЧОВЕК -12 с ПЛАНЕТАРЕН ТОН – 10). Знакът на вашият парньор/ка е КИН (197) ЧЕРВЕНА КОСМИЧЕСКА ЗЕМЯ ( ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ – 17 с КОСМИЧЕСКИ ТОН -13 ).

Събирате първо слънчевите печати 12+17=29, (тъй като знаците са само 20, изваждаме го и получаваме знак номер 9: ЧЕРВЕНА ЛУНА ). След това събирате тоновете 10+13=23, (тъй като тоновете са само 13, го изваждаме и получаваме тон номер 10: ПЛАНЕТАРЕН ТОН). И така получихме отговор за наличие или не на Хармония на вашите лични взаимоотношения и този слънчев печат е – ЧЕРВЕНА ПЛАНЕТАРНА ЛУНА (кин 49).

Каква картина дава ЧЕРВЕНА ПЛАНЕТАРНА ЛУНА (кин 49) за хармонията между вас двамата?

Тази връзка се гради на Сигнали помежду ви, Да отделяте повече внимание един към друг, Осъзнаване, че се налагат компромиси, Разбиране към проблемите и състоянието на партньорите един към друг, По често да си спомняте хубавите изживени мигове на връзката ви. Вашата връзка (между тези два слънчеви печата) е като Дъждовна капка – първоначална вода, Поток, Изчистване, Космическо семе пред вратата на пробуденото съзнание, връзката ще просперира на принципа на взаимното свързване и разпространение на върховния живот.

До тук имаме наличие на хармония в тази връзка, ала нека да проверим и обратната страна на монетата – Трансформация на сянката, какво би могло да доведе до конфликт и евентуална раздяла.

Изпадане на Безчувственост, Липса на чувство за самостойност, Негативни самовнушения, Неувереност, Проблеми на егото, Самостойност, Липса на спомен за това, кои сте, Не осъзнаване знаците на общуването, Не показване на цялата собствена светлина.

Изводи

След като обърнете внимание на знаците в гореспоменатите позиции, огледайте приликите и разликите между вашия собствен индивидуален Галактически Подпис и този на Връзката ви. Може би двата са напълно различни и нямат нищо общо помежду си? Това не е задължително да означава, че е нещо „лошо“ , че връзката ви се гради на различни по същността си една от друга енергии, и че може би въпросната личност би била привлечена по някакъв начин към друг, който носи същите характеристики. Може би тези отношения ще донесат нещо ново в живота му и ще му помогнат да прояви различен аспект от себе си?

Друга възможност е знакът отговарящ на индивидуалното предизвикателство на един човек да съвпада с някой от знаците в галактическия подпис на връзката ви. Може би именно чрез нея ще успеете да преодолеете нещата,които са ви ограничавали до сега. Ние имаме нужда от това предизвикателство за да израснем. Разбира се, може също така и да означава, че може да намерите връзката за предизвикателство в тези отношения. Но в крайна сметка зависи от вас, дали ще се научите и ще израстете като личност или ще продължите да живеете със страховете си – изборът е ваш.

Използван източник: www.pan-bg.com

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #БЛОГ #кин #лична връзка #партньори #Планетарни идеи #Пробуждане #слънчеви печати #хармония