Минерали и Кристали

ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА СВОЯТА ГРУПА ОТ КРИСТАЛИ

ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА СВОЯТА ГРУПА ОТ КРИСТАЛИ

Всеки човек има своята група от кристали. Тъй като човек работи със своето съзнание, тази информация попада в подсъзнанието на индивида. Именно тук е и мястото и ролята на минерали и кристали, които всъщност са приемници, и предаватели на информационният обмен: Космос – Земя – Човек. Кръгът, който създадох под наименованието КОД – V.A.S, доказа, че човек може за види себе си от страни, тоест да достигне своят астрален близнак и види физическото си тяло отстрани.

 

 

 

 

 

Минерали и кристали – приемници и предаватели на информационният обмен

Някой от вас може да си помисли, че това е моя презумица, относно кристали, но не е така. Имам клиентка (и не само една), която може да го потвърди, самата тя лично ми го сподели след като се е била уплашила от това явление, което дори не съм го споменал.

 

В случай, че желаете да се определи и изготви вашата група от минерали и кристали, моля потърсете ме на следните мобилни: 0897 339585 или 0887 392139

 

Тоест, всички настъпващи явления, очистване на Кармата и т.н., могат спокойно да се преодолеят, като всеки човек има своята ГРУПА от минерали и кристали. На пръв прочит ще ви се стори маловажно, ала нищо не е създадено случайно на Земята. В случай, че минерали и кристали не бяха необходими за доброто на човека, то нямаше да ги има, както и билките, животните, и прочие.

В заключение за домашно се замислете върху следното – Как така едно от най – крехките цветя пробива снегът и се извисява? Това всъщност се изисква и от нас, прозрение и извисяване.

Автор: Красимир Куртев

Теми #Земя #код #Космос #кристали #минерали и кристали #Планетарни идеи #човек