КРИСТАЛИ ЛЮБОПИТНО

Вземи своят кристален код

Вземи своят кристален код

Каня ви в храма на кристалите, за да разберете ползите от тях, чрез моите препоръки, които са 100 % проверени.

Ще ви предоставя „пътна карта“ за да се ориентирате в проблемите си. Ще ви предложа индивидуално изчислени минерали и кристали както и препоръки за употребата им

Време е да си отвориш очите  

Всичко в живота идва без предупреждение, както за добро така и за лошо. Когато настъпи лошото ще последва и по-лошо, защото се нарушава нашата вътрешна концепция за вътрешен и външен баланс. Позитивното мислене е добре за нас, че винаги се „сдобряваме“ с усмивка и шеметено възвисяване.

И все пак нека да не забравяме, че ние не сме подготвени за смилане на добри или лоши събития. Дори и да създадем своя китайска стена, която да ни предпазва и пропуска определени промени в живота ни, пак някъде ще зациклим при такава мощна кавалкада от толкова много емоции било от положителен или отрицателен характер. Така, че трябва да имаме силен психически „домейн“ и гъвкавост в знание и ценности. Да вградиш своя уникален кристален код.

Кристалният код е твоята китайска стена

Бих желал да благодаря на онези, които са заинтересовани от силата на минерали и кристали. Те вече са се ангажирали да видят нещо ново и хубаво, което е настъпило в живота им. Благодаря на този отворен кристален прозорец, който се отваря за да ни предостави своите природни блага – кристалите. Чрез тях ние ще открием един по-добър начин на мислене, една хармония и синхрон, които ще ни предложат по-добър живот от гледна точка на здраве и благополучие.

Защото нека не забравяме, че смисълът на живота е да имаш добър живот. Това ни прави наистина щастливи, здрави, жизнени, енергични, потенциално силни за справяне със живота и от двете страни на монетата.

За това ви предлагам схеми от минерали и кристали, да ви поканя в храма от кристални препоръки, за да разберете ползите от тях, които са 100 % проверими и измерими.

Ще ви предоставя „пътна карта“ за да се ориентирате в проблемите си. Ще ви предложа индивидуално изчислени минерали и кристали както и препоръки за употребата им, така че да се възползвате от тази линия на балансирането. Уверявам ви, ще разберете ползите както в личен, така и в бизнес план. Също така ползите за вашето най-ценно – Здравето.

Това не е утопия, не е и недостижима мечта. Само си отворете очите и слушайте със сърцето.

Аз ще бъда с вас, така че ще можете да откриете тази нова концепция и ще спечелите всички свои битки със житейските поврати.

Теми #кристали #минерали и кристали #препоръки