Анализирай с Красимир Куртев

Анализирай мислите си Сега

Анализирай мислите си Сега

Анализирай мислите си – Сега е публикация събрала пет основни правила – петте елемента. Когато дадем рестарт на себе си ние подреждаме мислите в главата си. Адаптираме ги към отново творение за което сме създадени. Ние сме това, което мислим!

Успехът идва, когато “подредите” главата си

1. Спрете да мислите лошо за себе си! Вие сте уникална личност, а съмнявайки се и не вярвайки в себе си, вие оскърбявате великата сила, която ви е довела на този красив свят. Често си припомняйте това.

2. Това, какво мислят другите хора за вас – си е тяхна работа! Ако човек не е успешен в тази област, в която съди за вас, това означава, че мнението му не струва нищо. Развиващите се хора следят успешните и се мотивират от тях. Те нямат време за осъждане. Осъждане на другите е способ на губещите, които тъпчат на едно място и се страхуват да действат. Нима ви интересува мнението на губещите?

3. Бъдете наясно с това, което правите! Кой сте, къде сте и какво правите в момента – тези прости въпроси ще ви помогнат да се измъкнете от инертното състояние на бездействие, поради което хората постоянно отлагат всичко за “По-късно”. Това състояние не позволява да променим своето комфортно и незабележимо съществуване и спъва развитието ни.

4. Няма неудачи, има опит! Дори и да се изправяте пред предизвикателства по пътя към целта си, не забравяйте, че това е само още една възможност да коригирате курса си, а не е причина да се откажете.

5. Просто започнете да действате! Действието е най-доброто лекарство срещу несигурност и страх. Страхът е незнание, който  акумулира несигурност.

Използван източник: http://bg.checkonline4you.com

Теми #анализирай мислите си #мисли #успехът