Амулетите – неповторимо изящество

амулетите-неповторимо-изящество

Амулетите – неповторимо изящество и стойността им расте с всяка измината минута, тъй като  само след пет години  основното находище на хънтиенски нефрит ще бъде изчерпано. В миналото привилегията  да се радва на подобно  произведение, създадено с ненадминато майсторство, е имало само императорското семейство.( Иван Митев )

 

Магически Амулети за контрол над всичко

 

 

МОЩЕН АМУЛЕТ – МЕДАЛЬОН ЖАДЕИТ – ФЕНИКС И ДРАКОН НОВО

МЕДАЛЬОН ЖАДЕИТ - ФЕНИКС И ДРАКОН

Големина около – 62 мм

Тегло около – 60 грама

Изящно гравирани Феникс и Дракон – за щастие и късмет,

за успех и дълголетие.  Амулет за защита от негативни енергии,  предпазва притежателя и го зарежда позитивно.

За заявки: 0897 339585 и 0887 392139

АМУЛЕТ – МЕДАЛЬОН  ПЛАТНОХОДКА НА МЕЧТИТЕ  НОВО

АМУЛЕТ - МЕДАЛЬОН ПЛАТНОХОДКА НА МЕЧТИТЕ

Големина около – 50 мм

Изящно гравирани  платноходка, птици и попътен вятър, който я отнася до мечтаната цел –

За реализиране на мечтите,  за късмет по пътя, който сме избрали  и за ” попътен вятър”  към целта.   Амулет за защита от негативни енергии,  предпазва  притежателя и го зарежда позитивно.

За заявки: 0897 339585 и 0887 392139

АМУЛЕТ  – ЖЕРАВ

АМУЛЕТ - ЖЕРАВ

В китайската митологична традиция жеравите пренасят по въздуха ангелите, съпровождащи мъртвите. В даоизма жеравът се смята за един от десетте символа на вечния живот. Според даосите сянхе („безсмъртният жерав) или линхе („чудният жерав”) живее удивително дълго, хранейки се с чиста субстанция от огън и метал. Жеравът е символ на добър живот, вярност,  любов и силни чувства, както и прилив на щастие.

Подарък – сребърна корда

За заявки: 0897 339585 и 0887 392139

Магически амулети  служат като средствата, с които ще спечелите контрол над всичко. Те служат като мощни изпълнители на вашите желания, чрез магически  ритуали и вграждане на определен код.  Амулетите от минерали и кристали работят като посредник между вас и магическите правомощия на Вселената. Можете да използвате своят амулет като магически „персонал”, който принадлежи само на вас, за да ви служи.

За поръчки: 0897 339585 и 0887 392139

В Китай са познати много видове нефрит, но само един е обожествяван от хилядолетия.  Това е нефритът, който носи името на град Хънтиен – главният град по Пътя на нефрита в югозападната провинция Синдзян. Именно този вид нефрит притежава уникалният лечебен ефект, който се приписва по принцип на нефрита.

На него са посветени много трактати в древен Китай.  Той може да бъде в различни цветове – от светлозелен да тъмнозелен, жълт, кафяв, червен, бял. Съдържа фини частици от злато и платина и е най-доброто средство за енергийна защита.

Счита се, че различните символи теглят към притежателя на амулета здравето, щастието, дълголетието, парите и защитават семейството и дома му от всякакви негативни въздействия като геопатогенни зони, магии и лоши мисли, отправени от зложелатели.

Амулет Буда – Уникална масивна статуетка

33