Езотерика

Амулетите – необходимост при съвременната агресия

Амулетите – необходимост при  съвременната агресия

Трябва ли да носим амулети в тези динамични и агресивни времена?

В светът все повече и повече нараства агресията, както във физически, така и в езотеричен план. По тази и други известни причини ви препоръчвам да притежавате амулети. Някои от вас ще приемат това като суеверие, това е личен избор. Амулетите изработени от естествени камъни и кристали за десетки пъти по-мощни от всякаква друга материя.

 

Амулети – значения и свойства

Използването на минералите и кристали във вид на амулет чрез вграждане на положителна енергия, закодираното на  специални параметри строго специфични за определен човек като украшения с цел предпазване от негативни въздействия води до запазване на цялостна чистота на полетата и много строго специфични случай, любов, щастие, късмет, просперитет, „лоши очи“, и всякакъв вид агресивни атаки.

За изготвянето и избора на най-подходящ амулет от естествени камъни човек е необходима неговата рождена дата и  задълбочено разглеждане на строго специфичните параметри на даденото лице. Важно е да се има в предвид, че неправилно избран или амулет  може да доведе до отрицателен аспект на неговата вградена сила. По тази причина ви предлагам най-доброто за вас.

Самата дума амулет идва вероятно от латинското amorili, което означава отблъсквам, отклонявам, т.е. амулет е нещо, което отклонява и отблъсква злите сили. Амулет – лат. Amuletum – “висулка”, малък предмет, носен на шията за защита от нещастия и болести. Не случайно  индианците са носели такива накити, изработени от дърво, кожа, камъни, различни пера от птици и прочие, чието единствено предназначение е било да помогнат личността да опознае себе си и да се свърже в единен ритъм с положителните енергии на Вселената.

Когато върху амулета има гравирани  символи, това означава мощен предмет, който предпазва отделния човек от зловредните влияния на околната среда и заобикалящия го свят. Предмет, предпазващ от нещастия и носещ на притежателя си щастие и успех, дори му придава свръхестествени сили.

Често съвременният човек не е наясно, кой камък от съществуващите каталози да предпочете и кой наистина отговаря на неговия характер. Недоумението е предизвикано от неяснотата по въпросите за “амулети”.  Амулетът е вид украшение или тотем, който подсилва положителните сили на индивида.

Препоръчително е амулетът  да се изработва индивидуално за съответния човек или проблем. Индивидуалното  предложение за  амулети е задължително, според изискванията на конкретния случай и негов притежател. За изготвянето и избора на най-подходящ амулет, от минерали и кристали  за конкретния човек е необходима неговата рождена дата и  задълбочено разглеждане на строго специфичните параметри на даденото лице. Важно е да се има в предвид, че неправилно избрания амулет  може да доведе до отрицателен аспект на неговата вградена сила.

Кодът на амулета е подобен на човешкото ДНК

Кодирането на амулет е вид влияние върху полето на дадена личност  независимо дали е индивидуален или универсален,  които може да се носи от всекиго, но е напластен с определени положителни задания (кодировка), е свързано с програмиране на амулета и се създава специална енерго- информационна връзка.

Амулетът  може да се кодира  за постоянно строго индивидуално за дадена личност в този случай се задават параметри които работят  максимално за притежателя си. Когато кодировката е направена за определен случай , тя е нетрайна  и амулета се носи  определен период от време при което се създава естествено общо поле за определената ситуация. За това е необходимо на всеки три месеца да се поставя нов код. Това действие е включено в цената(при мен поне е такава практиката). Благодарение на заданията и създадените полета талисманите и амулетите действат.

В случай когато те биват загубени или откраднати, полето нарушава своята структура , изкривява параметрите си и вече не може да се говори за хармоничност. Дисхармонията създава негативни структури които започват да действат отрицателно на даденото лице. Когато се претърпи такъв род събития е необходимо да се обадите за да бъде прекъсната енергийната връзка, връщайки хармонията на полето. Изготвя се ново задание като се (пре)кодира върху  нов амулет.

За заявки: 0887 392139 и 0897 339585

Амулет Буда – Уникална масивна статуетка

Теми #агресия #амулети #значение на амулетите #необходимост #свойства