КРИСТАЛИ ЛЮБОПИТНО

АКВА АУРА КРИСТАЛ – ЛЮБОПИТНО

АКВА АУРА КРИСТАЛ – ЛЮБОПИТНО

Аква аура кристал е с основен цвят син, иридесцентрен. Основната чакра на Аква аура кристал е гърлената (Вишудхи).

Аква аура кристал е прозрачен кварцов кристал, който се е образувал при смесването на минерализирана платина, сребро и други микроелементи, образувайки един много красив камък. Този процес не само оцветява кристалите, но засилва техните вибрации.

Аква аура кристал и вътрешният мир

аура-кристал

Тези кристали ще ви помогнат да направите контакт с по-висшите светове и по-специално ще ви помогне да се свържете с ангелите. Оттам идва и името на кристала.

Много хора не харесват върху кристала да има допълнително покритие, тъй като го намират за неестествено.

Аква аура кристал е чудесен кварц и може да ви преведе през емоционални дълбочини и височини, като същевременно запазва и вътрешния ви мир. Може да бъде в помощ на тези, които желаят да отворят съзнателни канали за духовна мъдрост и триизмерна комуникация.

  • Внася светлина в гърлената чакра, лекува способността да изпитваме и изразяваме чувства, повишава осъзнаването на вътрешната истина, лекува неспособността и страха да изкажем на глас мислите си.
  • Лекува кармичното структурно увреждане на гърлената чакра.
  • Развива телепатията и емпатията, поощрява осъзнаването на индивидуалния духовен живот.

Аква аура кварц въздейства лечебно при проблеми с гърлото, заболявания свързани със стреса, имунна недостатъчност и проблеми с тимусната жлеза. Има много висока и интензивна вибрация. Използва се за активиране на енергия на други минерали и скъпоценни камъни и е много мощен когато се поставя върху тялото в зоните на чакрите. Прилага се за изглаждане и лекуване на аурата и за освобождаване на негативността от емоционалните, физическите, интелектуалните и духовните ни тела.

Кабала Тест – Магии, Демони, Проклятия

Теми #аква аура кристал #гърлена чакра #кристали #любопитно #минерали и кристали